noodles volos banner

Η ευγνωμοσύνη των φιλάθλων της Νίκης στον Βοσνιάδη

Η είδηση που «έβγαλε» ο Αλέκος Βοσνιάδης σε απογευματινή του συνέντευξη την Παρασκευή, δημιούργησε ανάμικτα συναισθήματα στον κόσμο της Νίκης. Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός περίμενε στο… ακουστικό του κλήση από τη διοίκηση, όμως όπως φαίνεται αποφάσισε να βάλει από μόνος του τέλος στην αναμονή του.

Ισως σε αυτό «βοήθησαν» και οι δηλώσεις του Ανδρέα Πάτση, ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τον τεχνικό που θα οδηγήσει την ομάδα στην πρώτη κατηγορία.

Η είδηση έκανε πολύ γρήγορα την εμφάνιση της σε όλα τα αθλητικά σάιτ και στο διαδίκτυο. Πολλοί θεώρησαν ότι με τη δήλωση του Αλέκου Βοσνιάδη, η «πόρτα έκλεισε».

Ο κόσμος της ομάδας, αντέδρασε με μηνύματα ευγνωμοσύνης. Τη μία η προσμονή για την απόφαση του Ανδρέα Πάτση και το νέο τεχνικό που θα φέρει στη Νίκη για να οδηγήσει την ομάδα στη Super League και από την άλλη, η αποχώρηση ενός τεχνικού, που προσέφερε τα μέγιστα, που χάρισε στην κυανόλευκη ομάδα τη μεγαλύτερη επιτυχία της στην ιστορία της, που έβγαλε χιλιάδες κόσμου στους δρόμους…

Τα μηνύματα ευγνωμοσύνης προς τον Αλέκο Βοσνιάδη «γέμισαν» το διαδίκτυο και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. «Κυρ Αλέκο σε ευχαριστούμε», «Βοσνιάδη για πάντα στην καρδιά μας», «Ευχαριστούμε τον προπονητή που σημάδεψε τη μεγαλύτερη στιγμή της Νικάρας μας», «Βοσνιάδη ένα ευχαριστώ είναι λίγο», ήταν μερικά από τα εκατοντάδες μηνύματα των οπαδών της κυανόλευκης ομάδας.

Ο κόσμος αγάπησε τον Αλέκο Βοσνιάδη, όπως και ο ίδιος έχει μιλήσει κατ’ επανάληψη με τα καλύτερα λόγια για τους οπαδούς της Νίκης. Άλλωστε είναι δύσκολο να ξαναζήσει όλα όσα έζησε αυτούς τους τέσσερις μήνες στη Μαγνησία…