noodles volos banner

Πέρασε από τους Ζωσιμάδες ο Αστέρας

Μπαράλες και Καράσκο έβαλαν τις υπογραφές τους  στη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, στους Ζωσιμάδες.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη ήταν πιο αποτελεσματική και πιο σοβαρή, παίρνοντας τη νίκη χάρη σε τέρματα των Μπαράλες και Καράσκο στο πρώτο ημίχρονο. Ο ΠΑΣ αν και πίεσε δεν είχε τις λύσεις για να σκοράρει, γνωρίζοντας την ήττα.

Οι Αρκάδες ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι, καθώς στο 13’ από φάουλ του Τσαμπούρη, ο Μπαράλες με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Ο ΠΑΣ προσπάθησε να απαντήσει, αλλά στο 39’ ο Καράσκο βγήκε στην αντεπίθεση και με ωραία ενέργεια και πλασέ πέτυχε το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Γιαννιώτες προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί, με τον Τσιώλη να ρίχνει στη μάχη τους Κυβελίδη και Σονγκό. Όμως με εξαίρεση μια φάση στο 50’, που ο Ζησόπουλος έδιωξε τη μπάλα στη γραμμή σε πλασέ του Κυβελίδη. Οι Αρκάδες ήταν προσεκτικοί στην άμυνα και με επικίνδυνες αντεπιθέσεις προσπαθούσαν να σημειώσουν και τρίτο γκολ, αλλά ο Ουρτάδο ήταν άστοχος σε δύο περιπτώσεις. Και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Αστέρα να πανηγυρίζει ένα σημαντικό «τρίποντο».

ΠΑΣ Γιάννινα (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Στρούνα (46’ Κυβελίδης), Μπέριος (64’ Κρητικός), Κολοβέτσιος (46’ Σονγκό), Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Βίλα, Ακόστα, Κοροβέσης, Ίλιτς

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντεζ, Τσαμπούρης, Γκοϊάν, Κοντοές, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Εντό, Ουσέρο, Καράσκο (76’ Σέτι), Ντε Μπλάσις (67’ Ουρτάδο), Μπαράλες (89’ Χουάνμα)