noodles volos banner

Αναστόπουλος: "Να εξασφαλίσουμε την παραμονή όσο πιο γρήγορα"

Την πεποίθηση του οτι ο Πλατανιάς θα εξασφαλίσει την παραμονή του, εξέφρασε στην πρώτη του συνέντευξη για το 2014, ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στον δεύτερο γύρο και τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα της Κρήτης, τις δυο νέες μεταγραφικές ενισχύσεις, τον Μενδρινό και τον Σιαλμά, αλλά και για την πιθανή απόκτηση του Βλαχοδήμου, καθώς και τα οφέλη που θα έχει ο παίκτης από αυτή την μεταγραφή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αναστόπουλου στο Nova Σπορ FM ¨

Για την πορεία του Πλατανιά: «Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Έχουμε πέντε παιχνίδια δύσκολα και όπως καταλαβαίνετε θα καθορίσουν την εξέλιξη της πορείας μας. Είναι δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Κλείσαμε τον πρώτο γύρο με 18 βαθμούς. Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω, αλλά μετράει το ποιος βάζει το γκολ και έχει την ουσία. Η διαφορά ανάμεσα στους 18 και τους 21 πόντους δεν είναι μεγάλη. Αυτές οι ομάδες βρίσκονται στην ίδια κατάσταση. Ξεκινάμε με δύσκολα παιχνίδια και κοιτάμε τη δική μας ομάδα. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή όσο πιο γρήγορα γίνεται. Καμία ομάδα δεν είναι ξεγραμμένη. Αυτοί που είναι πιο κάτω πρέπει να κάνουν μεγαλύτερη προσπάθεια. Τίποτα δεν έχει καθοριστεί».

Για το θέμα Βλαχοδήμου: «Έχουμε μιλήσει με τον Παναγιώτη, έχουμε πει κάποια πράγματα, να δούμε τι θα πει. Είναι ποδοσφαιριστής που αν έρθει, θα κερδίσει από εμάς. Θα πάρει και θα μάθει πράγματα στην ομάδα μας. Στον ΟΦΗ έγινε με νεαρούς παίκτες που κέρδισαν από την ομάδα και κονόμησαν. Στη ζωή δεν είναι όμως το παν το χρήμα».

Για τις δύο πρώτες μεταγραφές της ομάδας του: «Το Σιαλμά και τον Μενδρινό τους γνωρίζω καλά. Θα προσαρμοστούν εύκολα και μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. Είναι σε καλή κατάσταση. Είχε παιχνίδια με τον Πανιώνιο ο Μενδρινός και είναι έτοιμος. Ο Σιαλμάς γυμναζόταν, αλλά του λείπουν παιχνίδια. Θα δούμε αν θα προλάβει να έρθει η κάρτα του μέχρι το παιχνίδι της Κυριακής».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να φύγει κάποιος παίκτης από τον Πλατανιά: «Δεν κόβουμε τον δρόμο σε κανέναν ποδοσφαιριστή».