noodles volos banner

Προβληματισμός για Κάκο στον Παναθηναϊκό

Έντονος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί στον Παναθηναϊκό από τον ορισμό του Τάσου Κάκου στην πρεμιέρα του β' γύρου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Οι «πράσινοι» πληροφορήθηκαν το πρωί της Πέμπτης (2/1) τους ορισμούς της ΚΕΔ για τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής και μόλις έγινε γνωστό το όνομα του διεθνή ρέφερι από τον σύνδεσμο της Κέρκυρας, η έκπληξη και η οργή ήταν έντονα στο «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού». Άλλωστε, δεν έχει περάσει καιρός από την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Τάσο Κάκο, αναφορικά με την παρουσία του στον αγώνα με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Νίκος Μαρινάκης είχε τραυματιστεί σοβαρά, έπειτα από χτύπημα στο κεφάλι, αλλά ο Έλληνας διαιτητής είχε καθυστερήσει σε μεγάλο βαθμό να διακόψει το ματς, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλο ρίσκο ακόμα και για την ζωή του νεαρού ποδοσφαιριστή των «πράσινων». Για τον λόγο αυτό, το «τριφύλλι» είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία ζητούσε την παραδειγματική τιμωρία του ρέφερι αλλά ουδέποτε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας είχε τιμωρήσει τον Τάσο Κάκο.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν περίμεναν να... συναντήσουν τόσο... σύντομα τον διεθνή διαιτητή από την Κέρκυρα και για τον λόγο αυτό, μόλις άκουσαν το όνομά του για την αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής εξέφρασαν την έκπληξή τους, αλλά και τη δυσφορία τους για τον ορισμό από την ΚΕΔ.