noodles volos banner

Απέκτησε Γουναρίδη ο Άρης

Την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Άρη για την περίοδο του Ιανουαρίου αποτελεί ο Στέφανος Γουναρίδης υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων. Μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Ο 23χρονος Θεσσαλονικιός τερματοφύλακας μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου ήταν στον ΟΦΗ από όπου έμεινε ελεύθερος και μέχρι χθες έκανε προπονήσεις με τον Αγροτικό Αστέρα.

Επιθυμία της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης είναι να έρθει σε συμφωνία για 3,5 χρόνια και με τον Μανώλη Παπαστεριανό, που χθες είχε το κρίσιμο ραντεβού με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Λάμπρο Σκόρδα.

Ο 26χρονος μέσος θα είναι στη Θεσσαλονίκη μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, μια και έχει άδεια από την Ρουμάνικη ομάδα όπου ανήκει την Κονκόρντια και άμεσα αναμένεται η απάντησή του.

Τέλος ο Σούλης Παπαδόπουλος επιθυμεί να έχει στις προπονήσεις το πολύ 27-28 ποδοσφαιριστές για αυτό και κατέθεσε ήδη στη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης πρόταση για 8 ποδοσφαιριστές που δεν είναι στα πλάνα του με αυτούς είτε να δοθούν με υποσχετική είτε να λυθούνε τα συμβόλαιά τους. Μεταξύ αυτών είναι και ο Άντι Ρένια που θα δοθεί δανεικός.