noodles volos banner

Ολυμπιακός Π.: Πήρε Πελέ, έκλεισε Αυλωνίτη

Με τη… βούλα παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Πελέ και απομένει μόνο η ανακοίνωση. Κλεισμένος ο Αυλωνίτης, τον οποίο πήραν οι «ερυθρόλευκοι» μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ.

 

Την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών έβαλε ο Πελέ, οπότε αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων» για τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα. Ο Πορτογάλος μέσος θα εισπράξει συνολικά, αν εξαντλήσει το συμβόλαιο... 1,1 εκατ. ευρώ και ο Εργοτέλης θα βάλει στα ταμεία του περίπου 500.000 ευρώ. Ο Πελέ θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα και συγκεκριμένα στις 30 Δεκεμβρίου, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς, το οποίο είναι με την Καλλονή στις 4 Ιανουαρίου στο Καραϊσκάκη.

Τα τυπικά για Αυλωνίτη: Η δεύτερη χειμερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι ο Τάσος Αυλωνίτης, ο οποίος θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι στον Πανιώνιο, σύμφωνα με την «Sportday». Η ομάδα του Πειραιά έχει συμφωνήσει με αυτήν της Νέας Σμύρνης, χωρίς να έχει γίνει γνωστό τι χρήματα θα πάρει η δεύτερη. Ο 23χρονος στόπερ θα υπογράψει συμβόλαιο 3,5 ετών και με κλιμακωτές αποδοχές θα καρπωθεί συνολικά -χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους- 750.000 ευρώ.