noodles volos banner

Ολα μηδέν για Αστέρα και Βέροια

Αστέρας και Βέροια μοιράστηκαν βαθμούς σε ένα ματς που τελείωσε 0-0 και στο οποίο πρωταγωνιστές ήταν οι τερματοφύλακες το πρώτο ημίχρονο αλλά και οι ηρωικοί φίλαθλοι των γηπεδούχων που μέσα στο κρύο είχαν και το ανύπαρκτο θέαμα του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Αστέρας έδειχνε να έχει τον έλεγχο στο 23', όμως ένα λάθος του Γκοιάν έφερε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ τον Μπαρκάν με τον Ερνάντεζ να λέει όχι. Η απάντηση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 30' όταν και ο Μπαράλες έκανε το δυνατό σουτ με τον Καντιμοίρη να διώχνει σε μια θεαματική απόκρουση.

Μεγάλη ευκαιρία για την Βέροια με τον Μπεν, όταν ο επιθετικός των φιλοξενούμενων στο 34' έφυγε μόνος του απέναντι στον Ερνάντεζ, τον πέρασε και πλάσαρε από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Και ενώ φτάσαμε στο 66' χωρίς... φάση, ένα κόρνερ για τον Αστέρα Τρίπολης ήταν η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, καθώς μετά από εκτέλεση του Ντε Μπλάσις, ο Εντό πλασάρει από την μικρή περιοχή και πάνω στην γραμμή ο Μπάρμπας με δεύτερη προσπάθεια διώχνει μακριά.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Αστέρας πίεσε και έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Καράσκο και τον Ντε Μπλάσις να μην μπορούν να κάνουν καλό τελείωμα και στο 90' ήρθε η μεγάλη φάση του Μπαργκάν για να πάρει το ματς η Βέροια, αλλά το πλασέ του μεσοεπιθετικού της Βέροιας πλάσαρε μακριά από την εστία.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Ερνάντεζ, Λούι (Ζαραδούκας 46'), Ζησόπουλος, Γκόϊαν, Κοντοές, Εντό (Μπακασέτας 75'), Ουσέρο, Σέτι, Καράσκο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (Χουάνμα 33').

Βέροια (Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Αποστολόπουλος, Μπάρμπας, Σιόντης (Βεργώνης 64'), Αμαραντίδης, Οστοϊς, Ζεζίνιο (Μάνος 76'), Παυλίδης, Καλτσάς, Μπαργκάν, Μπεν