noodles volos banner

Τέλος ο Γκαλέτι από τον ΟΦΗ

Την Παρασκευή αναχώρησε για την Αργεντινή ο Λουτσιάνο Γκαλέτι και πλέον απομένει η ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποχαιρέτησε συμπαίκτες, συμπατριώτες και φίλους του στο Ηράκλειο την Πέμπτη το βράδυ σε γνωστό εστιατόριο της πόλης. Το γεγονός ότι η οικογένειά του δεν μπορούσε να μείνει στην Κρήτη, καθώς δεν μπορούσαν οι κόρες του να πάνε σχολείο, στοίχισε στον Γκαλέτι και τον είχε επηρεάσει ψυχολογικά.

Πριν από λίγες μέρες η οικογένειά του αναχώρησε πριν από λίγες ημέρες μόνιμα για την Αργεντινή και ο Γκαλέτι αποφάσισε να την ακολουθήσει, έχοντας σχετική συζήτηση με τη διοίκηση του ΟΦΗ. Ο Αργεντινός να θυμάται για πάντα το εκκωφαντικό χειροκρότημα στο «Γεντί Κουλέ» μόλις πέρασε ως αλλαγή στην πρεμιέρα με τον Πανιώνιο στο Ηράκλειο.

Στην ομάδα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με τη σεμνότητα και τον επαγγελματισμό του, ενώ το στοίχημα να αγωνιστεί με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε δεν ήταν εύκολο, αλλά το πάλεψε. Συνολικά έπαιξε σε έξι ματς και 306 λεπτά με την ασπρόμαυρη φανέλα.