noodles volos banner

Συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα ο Απόλλων

Συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα ο Απόλλων Σμύρνης που πήρε βαθμό στο Παγκρήτιο από τον Εργοτέλη (2-2).

Οι δύο ομάδες μπήκαν… φουριόζες στον αγωνιστικό χώρο, οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ με τον Μπαντιμπανγκά στο 16’ αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Πετρόπουλος έφερε το ματς στα ίσια και στο 43’ έδωσε προβάδισμα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Όμως, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Πελέ με απίστευτο φάουλ, διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Καλό ρυθμό είναι από το ξεκίνημα το παιχνίδι στο Παγκρήτιο με τις ομάδες να μπαίνουν ορεξάτες. Στο 16’ ο Εργοτέλη άνοιξε το σκορ, με τον Βερπακόφσκις να κάνει την πάσα στον Μπαντιμπανγκά, κι εκείνος με πλασέ έκανε το 1-0. Η απάντηση του Απόλλωνα ήταν άμεση, με τον Πετρόπουλο να ισοφαρίσει στο 18’ με σουτ σε 1-1. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και για δεύτερο γκολ, ενώ και ο Εργοτέλης άρχισε μετά το ημίωρο να απειλεί. Στο 43’ ο Πετρόπουλος με σουτ με το δεξί από το ύψος του πέναλτι νίκησε για δεύτερη φορά τον Αθανασίου, γράφοντας το 1-2. Οι «κιτρινόμαυροι» όμως κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν το τέλος του ημιχρόνου, καθώς στις καθυστερήσεις ο Πελέ με εκτέλεση φάουλ, ισοφάρισε σε 2-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε κάπως και παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες δεν μπήκε άλλο γκολ. Μάλιστα τα μαρκαρίσματα έγιναν πιο σκληρά, ενώ στο 72’ ο Λόρι Σάντσεζ αποβλήθηκε για διαμαρτυρία από τον πάγκο του Απόλλωνα, όπως και ο προπονητής τερματοφυλάκων του Εργοτέλη, Μιχάλης Ξημεράκης. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Παπαζαχαρία μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής Ιωαννίδης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 2-2.

Εργοτέλης (Πετράκης): Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος, Γιοβάνοβιτς, Μεχία, Καρντόζο (46΄Αναστασάκος), Βερπακόφσκις (55΄Χαλκιαδάκης), Μπουχαλάκης (88' Χαντί), Πελέ, Μπαντιμπανγκά, Διαμαντάκος

Απόλλων Σμύρνης (Σάντσες): Τζόρβας, Χατζηζήσης, Δεληζήσης, Κανακούδης, Κόρμπος, Παντελιάδης, Πετρόπουλος (92' Παπαζαχαρίας), Αλβάρεζ, Μίνγκας, Φαρινόλα (81' Μπάρκογλου), Τσοκάνης.