noodles volos banner

Στόχος το νέο ρεκόρ για τους "ερυθρόλευκους"

Το καλύτερο ξεκίνημα από την έναρξη ενός πρωταθλήματος θέλει να πετύχει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (19:30, Novasports 2). Πριν από λίγο καιρό οι Πειραιώτες ισοφάρισαν τη δική τους καλύτερη επίδοση (της περιόδου 1966/67) και σήμερα έχουν ως στόχο το σερί που είχε ο Παναθηναϊκός τη σεζόν 1961/62 με προπονητή τον Χάρι Γκέιμ, όταν είχε 15 νίκες και μία ισοπαλία. Στη συνέχεια, οι «πράσινοι» είχαν μία ακόμη ισοπαλία και αν σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» κερδίσουν και νικήσουν τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, τότε δημιουργούν νέο ρεκόρ.

Από εκεί και πέρα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν ως στόχο να έχουν την καλύτερη άμυνα του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα, αφού αυτή τη στιγμή έχουν δεχθεί τέσσερα γκολ και η καλύτερη ήταν τη σεζόν 1972/73 με πέντε τέρματα. Όσον αφορά την αντίστοιχη επίδοση για την επίθεση, ο Ολυμπιακός έχει πετύχει 45 γκολ και θεωρείται δύσκολο να φτάσει τα 53 της αγωνιστικής περιόδου 1973/74.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ προτίθεται να παρατάξει με αλλαγές την ομάδα του σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι με τον Άρη κόντρα στον Γιαννιώτες. Ο Ισπανός τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του από δεξιά προς αριστερά α έχει τους Σαλίνο, με τον Τόρες να πηγαίνει στην άλλη πλευρά και στόπερ τους Σιόβα και Μανωλά. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Μασάντο και Σάμαρης. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Βάις και ο Κάμπελ, με τον Φουστέρ να είναι πίσω από τον Σαβιόλα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Ντομίνγκες, Μπονγκ, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπάζογλου και Σέποβιτς. Εκτός έμειναν οι Μήτρογλου, Μανιάτης, Παπαδόπουλος και Χολέμπας.

sportfm.gr