noodles volos banner

Ντόμινο παραιτήσεων στον Άρη

Ντόμινο παραιτήσεων στην ΠΑΕ Άρης με τον Δημήτρη Ηλιάδη να κάνει την αρχή κα τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ να ακολουθούν και τη διοίκηση να περνάει στα χέρια της Κοινωνίας Μελών.

Μία-μία ανακοινώθηκαν από την ΠΑΕ Άρης οι παραιτήσεις των μελών του ΔΣ από το μεσημέρι της Τρίτης (17/12) και μετά, με την κατάσταση στους «κίτρινους» να γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη. Εκτός του προέδρου, Δημήτρη Ηλιάδη, έχουν παραιτηθεί ως τώρα οι Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, Σταύρος Ζαχαρέλης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Πολυδεύκης Γκουρλάκης και ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη, Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης, με τον Παναγιώτη Στεφανίδη ως πρόεδρος της ΚΜΑ να έχει πλέον τον έλεγχο του ταμείο και την ευθύνη της… επόμενης ημέρας.

Οι ανακοινώσεις που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ αναφέρουν:

Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπέβαλε σήμερα και εγγράφως -μετά τη χθεσινή προφορική του παραίτηση στον πρόεδρο της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, Παναγιώτη Στεφανίδη- ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Δημήτρης Ηλιάδης.

Την παραίτησή τους από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπέβαλαν σήμερα και εγγράφως -μετά τη χθεσινή προφορική τους παραίτηση στον πρόεδρο της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, Παναγιώτη Στεφανίδη- τα μέλη Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, Σταύρος Ζαχαρέλης και Γιώργος Παπαδόπουλος.

Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπέβαλε σήμερα και εγγράφως -μετά τη χθεσινή προφορική του παραίτηση στον πρόεδρο της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, Παναγιώτη Στεφανίδη- το μέλος Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης, ως εκπρόσωπος του ΑΣ ΑΡΗΣ στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπέβαλε σήμερα και εγγράφως -μετά τη χθεσινή προφορική του παραίτηση στον πρόεδρο της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, Παναγιώτη Στεφανίδη- το μέλος Πολυδεύκης Γκουρλάκης.