noodles volos banner

Τέλος και επίσημα ο Κουίνσι

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα τη λύση της συνεργασίας του με τον Γκανέζο ποδοσφαιριστή, Κουίνσι, με τον οποίο είχε έρθει εδώ και καιρό σε συμφωνία για τους όρους του «διαζυγίου».

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» και η πλευρά του Κουίνσι συμφώνησαν εδώ και αρκετό καιρό για τον τρόπο της αποπληρωμής των χρημάτων που του οφείλονται, ενώ αναπροσαρμόστηκε και το συμβόλαιό του το οποίο λήγει πλέον τον Ιούνιο του 2014, και στη συμφωνία τους προβλεπόταν πως ο Γκανέζος θα μπορεί να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό ακόμα και ενόψει Ιανουαρίου αν βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Από τη στιγμή που η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα τη λύση της συνεργασίας τους, φαίνεται πως σύντομα ο Κουίνσι θα βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Κουίνσι Οβούσου Αμπέγε για την κοινή συναινέσει λύση της μεταξύ μας συνεργασίας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».