noodles volos banner

Σημαντική νίκη για τη Βέροια

Με γκολ του κορυφαίου παίκτη της αναμέτρησης, Μπεν, στο 71ο λεπτό, η Βέροια κατάφερε να πάρει το τρίποντο στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας απέναντι στον Παναιτωλικό για την 15η αγωνιστική της Super League.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 38', όταν από χτύπημα φάουλ του Μπεν από δεξιά, Καλτσάς και Σισοκό μπήκαν στην πορεία της μπάλας, ο δεύτερος την βρήκε, αλλά μάλλον της έκοψε την πορεία προς τα δίχτυα του εξουδετερωμένου Μπρακάλι!

Η μεγαλύτερη ευκαιρία ωστόσο του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο 41' και την έχασε ο Καλτσάς. Η άμυνα του Παναιτωλικού δεν μπόρεσε σε δύο περιπτώσεις να απομακρύνει σωστά την μπάλα, η οποία έφτασε στον παίκτη της Βέροιας που λίγο μέσα από το σημείο του πέναλτι δεν σημάδεψε σωστά. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες στο ισόπαλο 0-0.

Η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη, έχοντας την πρώτη καλή στιγμή με τον Μπεν στο 52', αλλά το σουτ του 24χρονου επιθετικού εντός περιοχής έφυγε ψηλά άουτ. Επτά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, όταν από γύρισμα του Μπεν ο Καλί έπεσε με τάκλιν στην πορεία της μπάλας, η οποία αρχικά χτύπησε στο κορμί του και συνέχεια στο αριστερό του χέρι. Δύσκολη φάση για τον Ιωαννίδη, που έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Η υπεροχή της Βέροιας μετουσιώθηκε σε κάτι ουσιαστικό στο 71ο λεπτό. Ο Καλτσάς εκτέλεσε φάουλ από αριστερά στέλνοντας την μπάλα στο ύψος του δεύτερου δοκαριού, εκεί ο όπου πετάχτηκε ο Μπεν στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και ανενόχλητος έκανε το εξ επαφής πλασέ για το 1-0! Το σκορ δεν άλλαξε έως την λήξη της αναμέτρησης, που βρήκε νικήτρια την Βέροια σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Σημαντικό το αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους, στην προσπάθεια που δίνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Αναστασόπουλος, Σισοκό, Γεωργιάδης (89' Αποστολόπουλος), Μπεν, Αμαραντίδης, Μπαργκάν, Τραπ (79' Σιόντης), Ζεζίνιο (75' Παυλίδης), Καλτσάς, Όστοϊτς, Μπάρμπας.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Γκόλιας, Καλί, Κούσας, Μουμίν (78' Μπόγιοβιτς), Καμαρά, Γοδόι, Γκάλο, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιωάννου (74' Θεοδωρίδης), Μπελόν (84' Μύγας).