noodles volos banner

Τρίποντο για τον ΟΦΗ

Στην τρίτη του συνεχόμενη νίκη μέσα στο «Γεντί Κουλέ» έφτασε ο ΟΦΗ, που επικράτησε με σκορ 1-0 του Λεβαδειακού, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Θανάσης Παπάζογλου με κεφαλιά στο 7ο λεπτό έδωσε από πολύ νωρίς το προβάδισμα στην ομάδα του Σα Πίντο, που έχει βρει τον τρόπο να «ξεκλειδώνει» τις αντίπαλες άμυνες στο σπίτι της. Πολύ κακό πρόσωπο για τους Βοιωτούς, που έδειξαν κυρίως στο πρώτο ημίχρονο να μην μπορούν να βρουν λύσεις στην πίεση των γηπεδούχων. «Ανάσα» για τον ΟΦΗ, που έφτασε τους 18 βαθμούς και έπιασε την Καλλονή στην 11η θέση. Στον αντίποδα, ο Λεβαδειακός έμεινε στους 17 βαθμούς και τη 13η θέση.

Συνθέσεις:
ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Κουτσιανικούλης (87' Μπανούσης), Παπάζογλου (79’ Λαμπρόπουλος), Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες, Όγιος (52’ Μακουκούλα)
Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Στρατηλάτης, Γεωργίου, Ιωαννίδης, Λυκογιάννης, Μουλόπουλος, Μάντζιος, Μάγκας (46’ Ροτζέριο), Λαμπρόπουλος (46’ Κάντζι), Σανγκουϊνέτι, Κονέ, Ορτέγκα