noodles volos banner

Στη Λεωφόρο το μεγάλο ματς του Σαββάτου

Το σημαντικότερο ματς της 15ης αγωνιστικής είναι αναμφίβολα αυτό που διεξάγεται στη Λεωφόρο μεταξύ Παναθηναϊκού και Ατρόμητου. Η αυλαία ανοίγει στα Χανιά με τον Πλατανιά να υποδέχεται την Ξάνθη και στη συνέχεια ο ΠΑΣ τον Εργοτέλη στους Ζωσιμάδες

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΞΑΝΘΗ (15:00, Novasports 1)
Με τον Τόρες να επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης, υποδέχεται σήμερα την Ξάνθη ο Πλατανιάς. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου θέλει να επιστρέψει στις νίκες ώστε να πάρει βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Εκτός από τον Τόρες επιστρέφουν οι Τετέ και Ράφαελ που εξέτισαν τις ποινές τους. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μοράλ, Ναζλίδης και Θέρα. Με αρκετά προβλήματα ταξίδεψε στην Κρήτη η Ξάνθη, καθώς Χοσέμι και Μαρέν έμειναν πίσω. Ο δεύτερος μάλιστα αναχώρησε για τη Γαλλία λόγω ενός προσωπικού του προβλήματος. Εκτός έμεινε και ο Σουάρεθ όπως και ο τιμωρημένος Παΐτο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (17:15, Novasports 1)
Τα περιθώρια έχουν στενέψει για τον ΠΑΣ. Οι Ηπειρώτες μετρούν τρεις συνεχόμενες ήττες και κινδυνεύουν να μίνουν πολύ πίσω. Ως εκ τούτου η νίκη κόντρα στον Εργοτέλη είναι επιτακτική. Eπιστρέφουν οι Ντε Βονσέντι, Κοροβέσης και Μπέριος. Στον Εργοτελή ο Γιάννης Πετράκης προβληματίζεται για τη θέση του τερματοφύλακα με την τελική επιλογή να την παίρνει λίγο πριν την έναρξη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ATΡΟΜΗΤΟΣ (19:30, Novasports 2)
Για τον Παναθηναϊκό είναι ένα ματς που θα επιβεβαιώσει ότι μπορεί να κοιτάξει ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία. Ο σημερινός αντίπαλος είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει εδραιωθεί στην πρώτη πεντάδα. Το καλό για τον Γιάννη Αναστασίου είναι ότι έχει όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους. Ακόμα και τον Ρισβάνη που τον πήρε στην αποστολή. Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος ευελπιστεί να αποδείξει την αξία του στη δυνατή δυάδα που έχει μπροστά του, με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Παράσχος δεν δείχνει να φοβάται τον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσει με το 4-4-2 με τον Καραμάνο δίπλα στον Παπαδόπουλο. Εκτός αποστολής έμειναν ο ανέτοιμος Ναπολεόνι, ο τιμωρημένος Ταυλαρίδης και ο τραυματίας καραγκούνης.

Pamesports.gr