noodles volos banner

Στους 16 του Champions League ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός επικρατώντας 3-1 της Άντερλεχτ στο «Γ. Καραϊσκάκης», πανηγύρισε την πρόκριση στους 16 της μεγαλύτερες Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης!

Οι Πειραιώτες μόνο… εύκολο έργο δεν είχαν, καθώς οι Πρωταθλητές Βελγίου εμφανίστηκαν άκρως ανταγωνιστικοί και προκάλεσαν πολλά προβλήματα στους παίκτες του Μίτσελ, όμως ο Σαβιόλα, με δύο τέρματα (33’, 58’) έλυσε τον… Γόρδιο Δεσμό της άμυνας της Άντερλεχτ, η οποία με τον Κλίεσταν στο 39’ είχε προκαλέσει… χτυποκάρδια στους γηπεδούχους, ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 8 ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολών των Κουγιατέ (49’), Ενσακαλά και Προτό (90’). Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Ντομίνγκεζ στις καθυστερήσεις, με το τρίτο κερδισμένο πέναλτι του Ολυμπιακού και πρώτο εύστοχο, μια και νωρίτερα, Σαβιόλα και Βάις δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Προτό.

Πλέον, ο Ολυμπιακός φιγουράρει στις 16 καλύτερες ομάδες του Champions League, καθώς προκρίθηκε ως δεύτερος στον Γ’ όμιλο και θα περιμένει την κλήρωση της Δευτέρας (16/12) για να μάθει τον αντίπαλό του που θα προκύψει από τους επικεφαλής των ομίλων που πήραν την πρόκριση.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέμπας, Σιόβας, Μανωλάς, Μασάντο (53 Βάις), Σάμαρης, Κάμπελ, Σαβιόλα (61΄Ντομίνγκεζ), Φουστέρ (88' Εντινγκά), Ολαϊτάν

Άντερλεχτ (Φαν ντεν Μπρομ): Πρότο, Βάντεν Μπόρε, Κουγιατέ, Μπεμπά, Ενσακαλά, Μιλιβόγιεβιτς (53 Νούιτινγκ), Ζιλέ, Κλιεστάν, Ναχάρ, Πρατ, Μίτροβιτς