Logo
Print this page

Με το αγαπημένο του 3-1 επί του Πανιωνίου, ο ΠΑΟΚ στον τελικό

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε για τρίτο συνεχόμενο ματς (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) του Πανιωνίου με 3-1, αυτή τη φορά στην άδεια Τούμπα , και σε συνδυασμό με την πρώτη νίκη στη Νέα Σμύρνη έκλεισε ραντεβού στον τελικό του ΟΑΚΑ. Μόλις στο 21' ο Κουλούρης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά από κόρνερ του Πέλκα, ωστόσο στο 40' ο Μασούρας με πολύ δυνατό σουτ σε εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1, στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ.  Στο β' μέρος και έπειτα από διαρκή πίεση στα καρέ του Κότνικ, στο 68' ο Πέλκας με το καλύτερο γκολ της βραδιάς έκανε το 2-1, ενώ με πέναλτι (το οποίο κέρδισε ο Μάτος από τον Μπανανά) ο Πρίγιοβιτς στο 80' έγραψε το τελικό 3-1. Με 10 παίκτες έμεινε από το 70' ο Πανιώνιος λόγω δεύτερης κίτρινης στον Μακρύλλο, ενώ από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες, με τον Κουλούρη (14') και τον Μασούρα (35').

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Πασχαλάκης - Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο (76’ Κάνιας), Αζεβέδο - Σάκχοφ, Μαουρίσιο - Λημνιός (60’ Κάμπος), Πέλκας, Μπίσεσβαρ - Κουλούρης (61’ Πρίγιοβιτς). 

Πανιώνιος (4-2-3-1): Κότνικ - Παπαγεωργίου, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς (46’ Πινιώτης) - Κόρμπος, Οικονομίδης - Μακρύλλος, Μασούρας (63’ Σπιριντόνοβιτς), Μπραχίμι (75’ Νόβακ) - Γεσίλ  

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]