noodles volos banner

"Γκρέμισαν" τον Λευκό Πύργο 10.000 Παοκτζήδες στην υποδοχή των Κυπελλούχων

To... έλα να δεις έγινε στην περιοχή του Λευκού Πύργου, κατά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ από τον Βόλο, περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα της Κυριακής (7/5). Περίπου 10.000 οπαδοί του δικεφάλου ανέμεναν καρτερικά τους «ασπρόμαυρους» και μόλις το πούλμαν έφτασε επικράτησε πραγματικά πανικός!

Συνθήματα, τραγούδια και δεκάδες πυρσοί συνέθεσαν ένα γιορτινό σκηνικό που έκανε τη νύχτα μέρα! Οι στιγμές αποθέωσης ήταν τέτοιες που... ανάγκασαν τους ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Ιβιτς να ανεβαίνουν στην οροφή του λεωφορείου.

Τους παίκτες του δικεφάλου «μιμήθηκαν» ωστόσο τόσο ο Σέρβος τεχνικός όσο και ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης με τον γιο του Γιώργο! Μόλις ο κόσμος αντιλήφθηκε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ τον αποθέωσε φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του αλλά και το σύνθημα «είναι τρελός ο πρόεδρος». Εκείνος με τη σειρά του έδειχνε να απολαμβάνει τις σπουδαίες στιγμές και μάλιστα σήκωσε το τρόπαιο προτάσσοντας τον προς τον κόσμο.

Η αποστολή των «ασπρόμαυρων» συνοδεύθηκε από τους χιλιάδες κόσμου από την αρχή της Λεωφόρου Νίκης, μέχρι το Λευκό Πύργο (όπου κορυφώθηκε το πανηγυρικό κλίμα), ως το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς». Στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου οι οπαδοί του ΠΑΟΚ παρέμειναν για αρκετή ώρα, με «θερμές» εκδηλώσεις, χωρίς, ωστόσο, η ομάδα να βρίσκεται εκεί.

Στάση στο μνημείο των Τεμπών

Να προσθέσουμε οτι η αποστολή του δικεφάλου προκειμένου να αφιερώσει το Κύπελλο στους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ που έφυγαν στο τροχαίο δυστύχημα της 4ης Οκτωβρίου του 1999. Με προτροπή μάλιστα του Κλάους Αθανασιάδη οι παίκτες φώναξαν το γνωστό σύνθημα «...αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε».

πηγή: sentragoal