noodles volos banner

Πρόταση για αναβολή του τελικού του Κυπέλλου

Αγώνα δρόμου για να βελτιώσουν πολλά πράγματα στο Πανθεσσαλικό κάνουν οι αρμόδιοι φορείς, που πιέζονται ασφυκτικά από τον χρόνο ενόψει του τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για το ερχόμενο Σάββατο.

Όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ ΦΜ, οι άνθρωποι του κλιμακίου της ΕΠΟ που βρίσκονται στο Βόλο και εργάζονται πυρετωδώς όλες αυτές τις μέρες, έκαναν πρόταση στον Ζήση Βρύζα για αναβολή του Κυπέλλου.

Το κλιμάκιο που τρέχει τις εργασίες του γηπέδου, ζήτησε από τον πρόεδρο της επιτροπής Κυπέλλου παράταση στον τελικό για λίγες μέρες, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη Τετάρτη, ώστε να μπορέσουν να επιλύσουν τα βασικά προβλήματα που υπάρχουν. Επί της ουσίας, εκείνο που ζητάει το κλιμάκιο της ΕΠΟ είναι χρόνος, ώστε να ξεπεραστούν τα εμπόδια και το στάδιο να πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος για την διεξαγωγή ενός παιχνιδιού. Πόσω μάλλον του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ζήσης Βρύζας τους απάντησε ότι λαμβάνει πολύ σοβαρά την θέση τους και ότι θα εξετάσει όλες τις πιθανές λύσεις για να αποκατασταθούν τα προβλήματα.

Πηγή: sport-fm.gr

Last modified onWednesday, 03 May 2017 11:06