Logo
Print this page

Με ανατροπή στους τέσσερις ο Ολυμπιακός

Την απόλυτη ανατροπή πέτυχε ο Ολυμπιακός, οποίος, αν και βρέθηκε να χάνει στο Περιστέρι στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους από τον Ατρόμητο στον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου, νίκησε με 2-1 παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 83’, καθώς ο Ντα Κόστα είδε δεύτερη κίτρινη).

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ντάουντα στο 46’ και τα τέρματα του Ολυμπιακού πέτυχαν οι Ρομαό (63’) και Φορτούνης (71’).

Καλύτερος ήταν ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος, κυνηγώντας από νωρίς το γκολ και χάνοντας καλή ευκαιρία στο 8’ με τον Ελιονούσι και στο 24’ με τον Ανσαριφάρντ αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο Γκορμπούνοφ κράτησε το μηδέν στην εστία του. Ο Ατρόμητος πρόσεχε τα νώτα του δίνοντας έμφαση στον ανασταλτικό τομέα, αλλά στο 46’ άνοιξε το σκορ με τον Ντάουντα, που αξιοποίησε την σέντρα του Κιβρακίδη, που ήταν σε θέση οφσάιντ.

Η είσοδος του Φορτούνη για τον Ολυμπιακό έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την έκβαση του ματς, καθώς ο διεθνής εκτέλεσε φάουλ στο 63’ και ο Ρομαό ισοφάρισε, ενώ στο 71’ σε σέντρα του Ντε Λα Μπέγια ο Φορτούνης με κεφαλιά έκανε το 1-2. Στο 83’ ο Ντα Κόστα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά ο Ατρόμητος μέχρι τη λήξη δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Φυτανίδης, Κατράνης, Μανιάτης, Ούμπιδες (89′ Λαζαρίδης), Λημνιός (81′ Ντιγκινί), Τόνσο, Πλατέλλας, Ντάουντα (55′ Λε Ταλέκ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια, Μποτία, Ντα Κόστα, Ρομαό, Ανδρούτσος (80′ Ρέτσος), Μανθάτης (85′ Νικολάου), Ελιουνούσι (55′ Φορτούνης), Σεμπά, Ανσαριφάρντ.

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]