noodles volos banner

Με σπρώξιμο η ΑΕΚ, στο ρελαντί ο Παναθηναϊκός

Χαρμολύπη στην ΑΕΚ καθώς νίκησε με 3-0 τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ στον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου, ωστόσο χάνει τον Τσιγκρίνσκι που επέστρεψε από τραυματισμό αλλά τραυματίστηκε εκ νέου και θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης.

Τα τέρματα της «Ένωσης» πέτυχαν οι Χριστουδολούπολος με πέναλτι στο 13’, ο Αραούχο στο 28’ και ο Γιόχανσον στο 59’, ενώ ο Πλατανιάς τελείωσε το ματς με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Μπανανά με απευθείας κόκκινη στο 12’.

Μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα ο Τσιγκρίνσκι χτύπησε και αποχώρησε, με τον Ουκρανό να παθαίνει κάταγμα κερκίδας στο χέρι. Ο Τσιγκρίνσκι μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο και  οι θεράποντες ιατροί θα αποφασίσουν για την… τύχη του. Αν χρειαστεί εγχείρηση, τότε εξυπακούεται πως το διάστημα απουσίας του παρατείνεται ακόμα περαιτέρω.

Στα του αγώνα, στο 12’ ο Μπανανά μάρκαρε τον Μάνταλο στην περιοχή, ο Σιδηρόπουλος απέβαλε με κόκκινη τον αμυντικό του Πλατανιά, γιατί ο χαφ της ΑΕΚ βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ, και έδωσε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ένα λεπτό αργότερα (13’) ο Χριστοδουλόπουλος που άνοιξε το σκορ (1-0). Πάντως, στο video φαίνεται ότι το πέναλτι είναι πάρα πολύ αυστηρό. Στο 28’ η ΑΕΚ εδραίωσε τη νίκη-πρόκρισή της, καθώς ο Αραούχο με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 59’ ο Γιόχανσον διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Στο 66’ ο Γιόχανσον με κεφαλιά έστειλε τηn μπάλα στο κάθετο δοκάρι, ενώ στο 69’ το πλασέ του Αλμέιδα έφυγε έξω.

Κίτρινες: Βράνιες

Κόκκινες: Μπανανά (12’)

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι (5΄λ.τρ. Λαμπρόπουλος), Ντίντακ, Σιμόες (64΄ Αλμέιδα), Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος (71΄ Μπακασέτας), Μάνταλος, Αραούχο.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Στάθης, Καρυπίδης, Μπανανά, Βάντερσον, Μαραγκός, Αποστολόπουλος, Μουνάφο (46΄ Κάργας), Στανισάβλιεβιτς, Μανούσος (63΄ Γιορέντε), Γιακουμάκης (75΄ Σίγκνεβιτς).

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 0-1

Πάνω που όλα έδειχναν πως ο επαναληπτικός του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα θα λήξει χωρίς γκολ, ήρθε η έμπνευση του Μαρινάκη να γράψει το 1-0 υπέρ του τριφυλλιού. Με σέντρα του Μέστο και εκπληκτική κεφαλιά του Έλληνα άσου στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, η ομάδα του Ουζουνίδη πανηγύρισε την τέταρτη φετινή νίκη της σε ισάριθμους αγώνες κόντρα στους Αρκάδες. 

Αστέρα Τρίπολης: Aθανασιάδης, Καλτσάς (64' Ιγκλέσιας), Ευαγγέλου, Βιτάλι, Γιαννούλης, Μακροστέργιος,Τσουκαλάς,Τσιλιανίδης, Στανισάβλιεβιτς (74' Φαρίνια), Μπαστιάνος, Ιωαννίδης.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος Ορ., Μέστο, Μολέδο, Ευαγγέλου, Χουχούμης, Μπουμάλ (73' Μαρινάκης), Ρέις, Λουντ, Βλαχοδήμος Π., Λέτο (61' Μόλινς), Εμποκού (66' Χατζηγιοβάνης).

Last modified onThursday, 02 March 2017 02:09