noodles volos banner

Ενθουσίασε τους φίλους του ο Παναθηναϊκός, 4-0 τον Αστέρα

Πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνισή του, επί ημερών Μαρίνου Ουζουνίδη, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης 4-0 στο «Απ. Νικολαΐδης», βάζοντας τις πιο γερές βάσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πέρα από την έκταση του σκορ, που ελαχιστοποιεί τις ελπίδες του Αστέρα εν όψει του 2ου αγώνα στην Τρίπολη, ο Παναθηναϊκός έπειτα από πολύ καιρό έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, με σταθερή διάρκεια στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ενθουσιάζοντας τους φίλου του που βρέθηκαν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και γεννώντας προσδοκίες για τη συνέχειας της σεζόν.

Και τα κέρδη για τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη ήταν πολλά. Λίγη ώρα πριν από το παιχνίδι αποφάσισε να παίξει στα αμυντικά χαφ, με τον Νούνο Ρέις, αντί του Λουντ, δίπλα στον Ζέκα και αυτή η επιλογή βγήκε.

Ο Πορτογάλος μέσος, στο καλύτερο παιχνίδι από τότε που ήρθε στον Παναθηναϊκό, άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα ν’ αλλάζει πορεία στο σώμα του Δημούτσου.

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, σαν να μην έλειψε ποτέ από την ομάδα, από την πρώτη στιγμή έχει δείξει απόλυτη προσαρμογή. Με την ταχύτητά του δημιούργησε πολλά προβλήματα στους φιλοξενούμενους και συνδύασε την παρουσία του, με γκολ στο 32', όταν πήρε το ριμπάουντ έπειτα από απόκρουση του Ντοναρούμα και έκανε το 2-0.

Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού επέστρεψε γεμάτος όρεξη από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Ο Κονγκολέζος μεσοεπιθετικός ΄ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού.

Από δική του κάθετη πάσα στο 61' ο Βιγιαφάνες βγήκε αμαρκάριστος απέναντι στον Ντοναρούμα, «εκτελώντας» με αριστερό βολέ για το 3-0 στο 61'. 'Και στο 67' ο Εμποκού ανετράπη από τον Ντοναρούμα και κέρδισε πέναλτι, που χτύπησε ο ίδιος για το 4-0 (68').

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Μολέντο (82' Ευαγγέλου), Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ρέις (77' Λουντ), Ζέκα, Βιγιαφάνες, Εμποκού, Κλωναρίδης (62' Χατζηγιοβάννης), Μπεργκ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Βιτάλι, Μάσα, Μανιάς, Τσουκαλάς, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης (69' Μπαστιάνος), Δημούτσος (73' Ιγκλέσιας), Καλτσάς (46΄ Ιωαννίδης), Κώτσιρας, Σελίν

πηγή: sentragoal