noodles volos banner

Ντεμπούτο Πρίγιοβιτς με γκολ στο ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 4-1

Με υποθήκη τη νίκη του με 2-0 στο Αγρίνιο, ο ΠΑΟΚ δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει 4-1 τον Παναιτωλικό στη Τούμπα στη ρεβάνς και να προκριθεί με δύο νίκες στα προημιτελικά του κυπέλλου. Τα τέρματα του δικεφάλου πέτυχαν ο Δεληγιαννίδης στο 42’, ο Μπίσεσβαρ στο 43’, ο Σακχόφ στο 53’ και ο Πρίγιοβιτς στο 78’ με πέναλτι στο ντεμπούτο του με τα ασπρόμαυρα, ενώ μείωσε στις καθυστερήσεις (90+) ο Μάρκος Πάουλο για τον Παναιτωλικό. Πάντως για τον Πρίγιοβιτς ο Ίβιτς δήλωσε:  "Σίγουρα δεν είναι ακόμη έτοιμος. Έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι μέχρι σήμερα στις 12 Δεκεμβρίου. Καταλαβαίνεται ότι χρειάζεται χρόνο. Φάνηκε ότι είναι λίγο βαρύς, το περιμέναμε. Έκανε και θα συνεχίζει να κάνει διπλές προπονήσεις. Σίγουρα δεν είναι έτοιμος ακόμη, αλλά σύντομα θα είναι".

Καλύτερος ήταν ο ΠΑΟΚ που χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα έψαχνε το γκολ από νωρίς για να «τελειώσει» με την πρόκριση. Στο 9’ ο Κυριακίδης είπε όχι σε σουτ του Κάνιας, στο 29’ ο Σακχόφ δε βρήκε δίχτυα από καλή θέση, ενώ στο 40’ ο Κουλούρης αστόχησε ελάχιστα. Στο 42’ το γκολ ήρθε για τον ΠΑΟΚ με τον Δεληγιαννίδη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα (1-0) και στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με ωραίο πλασέ του Μπίσεσβαρ (2-0). Ο χορός των τερμάτων συνεχίστηκε στο δεύτερο μέρος με τον Σακχόφ να σκοράρει με προβολή για το 3-0 στο 53’, ενώ στο 77’ ο Περέιρα κέρδισε πέναλτι που μετουσίωσε σε γκολ ο Πρίγιοβιτς στο ντεμπούτο του κάνοντας το 4-0. Ο Παναιτωλικός πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Πάουλο στις καθυστερήσεις του ματς (4-1).
 
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Μπρκιτς, Βαρέλα, Μαλεζάς, Δεληγιανίδης, Κίτσιου, Κάνιας, Σάκχοφ (54’ Χαρίσης), Μυστακίδης, Μπίσεσβαρ (64’ Πρίγιοβιτς), Περέιρα, Κουλούρης (73’ Πέλκας).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Τσοκάνης (λ.τρ. 69’ Ρότσα), Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουτρομάνος, Μουνιόζ (64’ Λόπεζ), Πάουλο, Ρόσα (76’ Βασιλούδης), Κλέσιο.