noodles volos banner

Προβάδισμα για ΑΕΚ και Ολυμπιακό, πρόκριση για Αστέρα

Με τον Σωκράτη Διούδη να... ορθώνει ανάστημα και τους φιλοξενούμενους να μην εκμεταλλεύονται επαρκώς το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησα για τα τελευταία 20 λεπτά του ματς, ο Αρης και ο Ολυμπιακός αναδείχτηκαν ισόπαλοι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «16» του Κυπέλλου, με 1-1.  Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν στο σκορ στο 13’ με τον Λούκα Μιλούνοβιτς και οι Πειραιώτες ισοφάρισαν στο 81’ με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Στη Λιβαδειά, ο Λεβαδειακός έχανε τις ευκαιρίες και η ΑΕΚ πέτυχε το γκολ. Με σκόρερ τον Μπακασέτα στο 71', η ΑΕΚ νίκησε 1-0 μέσα στη Λιβαδειά, για τη φάση των «16» του Κυπέλλου και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Πολύ θετική εμφάνιση και για τον Μεληκιώτη, που μπήκε ως αλλαγή και άλλαξε προς το καλύτερο το πρόσωπο της ΑΕΚ.

Ανοιχτούς λογαριασμούς ως προς την υπόθεση-πρόκριση στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας άφησαν Λαμία και Ατρόμητος μετά το μεταξύ τους 2-2 στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, με τον Νιγηριανό Ντάουντα της αθηναϊκής ομάδας να συνδυάζει το ντεμπούτο του με δύο γκολ. (5' Αυγενικού, 16' Σπυρόπουλος - 3', 14' Ντάουντα).

Την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος επικράτησε με 1-0 των Τρικάλων στη ρεβάνς μετά το 0-2 στη θεσσαλική πόλη. Οι Αρκάδες σκόραραν στο 22’ με τον Ιωαννίδη κι έχοντας το συνολικό σκορ 3-0 προκρίθηκαν στην επόμενη φάση με σβηστές τις μηχανές.