Logo
Print this page

Πρόκριση από το πρώτο ματς για τον Αστέρα στα Τρίκαλα

Ένας εξαιρετικός Αστέρας Τρίπολης, δεν άφησε κανένα περιθώριο ελπίδας ενόψει και του επαναληπτικού στα Τρίκαλα και επιβλήθηκε 2-0 εκτός έδρας «καθαρίζοντας» την υπόθεση πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου από το πρώτο ματς.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος άφησε εκτός αρκετούς βασικούς (Ντοναρούμα, Τσουκαλά, Φαρίνια, Μάσα, Μανιά), αλλά αυτοί που έπαιξαν ικανοποίησαν και με το παραπάνω τις προσδοκίες του.

Για να γίνει το ματς, οι άνθρωποι των Τρικάλων καθάρισαν το χιόνι πολύ πριν την ώρα έναρξης του.

Μόνο στο πρώτο τέταρτο τα Τρίκαλα έδειξαν ικανά να απειλήσουν. Χωρίς να κάνουν την μεγάλη ευκαιρία, είχαν την υπεροχή και πατούσαν πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή. Με το πέρασμα του χρόνου, ο Αστέρας ανάλαβε τα ηνία κι άρχισε να ... πυροβολεί με συνεχόμενα σουτ εκτός περιοχής.

Σε ένα από αυτά ο Δημούτσος στάθηκε άτυχος, αφού είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι. Το γκολ ήρθε σαν φυσική εξέλιξη των πραγμάτων στο 39’ με κοντινό πλασέ του Καλτσά μετά από λάθος απομάκρυνση του Σιδεράκη σε σουτ του Ιωαννίδη.

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων χρειάστηκε να επέμβει δύο φορές πρώτα σε σουτ του Καλτσά (σε τε-α-τετ) και στη συνέχεια σε πλασέ του Κώτσιρα και να κρατήσει «ζωντανή» την ομάδα του.

Με την έναρξη ωστόσο του δεύτερου μέρος (50') δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο, όταν ο Κώτσιρας έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα γκολ για τον Αστέρα.

Στη συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε και οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες,, ωστόσο τόσο ο Σιδεράκης (ειδικά στο 57' σε πλασέ του Κώτσιρα και στο 80' σε σουτ του Καλτσά), όσο και ο Αθανασιάδης (στο 70' σε προσπάθεια του Λεάντρο και στο 83' σε κοντινή κεφαλιά του Μαρουκάκη) κράτησαν ανέπαφες τις εστίες τους.

Λιγοστοί αλλά εκδηλωτικοί οι φίλοι των Τρικάλων που βρέθηκαν στο γήπεδο.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γ. Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Σανδραβέλης, Βέρτζος, Λεάντρο, Γκόλιας, Ριζογιάννης, Μουμίν, Ρομπέρ (67΄Στεβάνοβιτς), Μπαϊκαρά, Αρναρέλλης (46' Μαρουκάκης), Γιαννιτσάνης (80' Κουσκουνάς

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δ. Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Σελίν, Κυριακόπουλος, Ιγκόρ (58' Μπαστιάνος), Ντουντού (71' Χαμντανί), Ιγκλέσιας, Δημούτσος (52' Στανισάβλιεβιτς), Ιωαννίδης, Κώτσιρας, Καλτσάς.

πηγή: sentragoal.gr

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]