noodles volos banner

Ανατροπή και πρόκριση για τον Παναθηναϊκό

Μπορεί το πρώτο ημίχρονο να βρήκε τον Απόλλωνα να προηγείται 2-0, όμως οι πράσινοι με φοβερή ανατροπή γύρισαν το ματς 4-3 και σε συνδυασμό με τη νίκη του ΟΦΗ επί του Ηρακλή (2-1) πέρασαν στην επόμενη φάση.

Κακό πρώτο ημίχρονο για το «τριφύλλι», που είδε τους γηπεδούχους να τιμωρούν τα λάθη των Ιβανόφ (11’) και Χουχούμη (43’) και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με σκορ 2-0 χάρη στα τέρματα του Σιατραβάνη. Σε ό,τι αφορά τη φάση του 31ου λεπτού φωνάζουν δικαιολογημένα στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Λέτο υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ, ενώ έβγαινε απέναντι στον Χιώτη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι μεταμορφώθηκαν με την είσοδο των Λουντ και Μπεργκ. Οι γηπεδούχοι πριν προλάβουν να διορθώσουν την τρικυμία στην άμυνά τους, είδαν τους παίκτες του Ουζουνίδη να έχουν γυρίσει το ματς σε 3-2 με γκολ των Μπεργκ (54’), Εμποκού (61’) και Λέτο (65’) σε 11 λεπτά. Ο Παναθηναϊκός έμοιαζε να αγκαλιάζει τη νίκη ύστερα και από το αυτογκόλ του Ντάσιου στο 74’ (2-4), όμως στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Απόλλων ξαναμπήκε στο παιχνίδι με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σιατραβάνη (75’), από την οποία ήρθε και η σωστή αποβολή του Ρέις που έκανε την παράβαση στον Αλμπάνη. Το ματς ήταν ροντέο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Κονέ στο 83’, ενώ το τριφύλλι δεν μπορούσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες του για να «κλειδώσει» τη νίκη.

Απόλλων (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης, Πάνος, Βαλεριάνος, Ντάσιος (85' Ρομάνο), Δεληζήσης, Κονέ, Κάσσος (85' Διαμαντόπουλος), Τζάνης (70’ Τσιάρας), Πετρόπουλος, Αλμπάνης , Σιατραβάνης

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στιλ, Mέστο, Xουχούμης, Iβάνοφ, Tελάντερ, Λεντέσμα (46’ Μπεργκ), Pέις, Εμπουκού, Mπουμάλ (75' Βλαχοδήμος), Bιγιαφάνιες (46’ Λουντ), Λέτο

 

Η βαθμολογία στον 3ο όμιλο

1.ΟΦΗ 6 (4-3)

2.Παναθηναϊκός 4 (5-5)

3.Ηρακλής 4 (4-2)

4. Απόλλων 3 (4-7)