Logo
Print this page

Άνοιξε με τέσσερα ματς η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στο Κύπελλο

Άνοιξε την Τρίτη η αυλαία της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Ξάνθη, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Άρης, ο Κισσαμικός και ο Λεβαδειακός πήραν το εισιτήριο μετά τα σημερινά αποτελέσματα για τους 16. Αναλυτικά τα παιχνίδια:

Αγροτικός Αστέρας-Ξάνθη 1-1

Η Ξάνθη πήρε το ζητούμενο στον Εύοσμο με το ισόπαλο 1-1 απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας σε βάρος του αντιπάλου της.

Στο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου ο Αγροτικός Αστέρας ήθελε τη νίκη για να αφήσει εκτός συνέχειας της Ξάνθης, Τελικά δεν τα κατάφερε. Οι δύο ομάδες ισοβάθμησαν στους 4 πόντους και η Ξάνθη πήρε την πρόκριση στην καλύτερη επίθεση συνολικά στον όμιλο, έχοντας 4 γκολ έναντι τριών του Αγροτικού Αστέρα.

Ο Νιέτο με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην Ξάνθη στο 56' και ο Ορφανίδης έστειλε με πλασέ την μπάλα στο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων στο 62'. Στο 66' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, σε χέρι του Παπαγεωργίου και στο 67' ο Τριανταφυλλάκος ήταν εύστοχος, ισοφαρίζοντας 1-1, αλλά το δεύτερο γκολ από πλευράς Αγροτικού Αστέρα δεν ήρθε.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ν. Νεντίδης): Γουναρίδης, Αργυρίου, Γκέκας (65' Φελίπε), Θεοδωρίδης (71' Τεγούσης), Γκέσιος, Πάλλας (58' Πάτο), Μπουτζίκος, Κουκόλης, Βαφέας, Χατζής, Τριανταφυλλάκος.

ΞΑΝΘΗ (Ρ. Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου, Ντε Λούκας, Γουάλας, Ράνος, Φλίσκας, Λάζιτς (61' Τριάδης), Νιέτο (79' Σολτάνι), Ορφανίδης (73' Λουσέρο), Λισγάρας, Καμαρά.

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Αγροτικός Αστέρας-Ξάνθη 1-1 (67' πεν. Τριανταφυλλάκος / 56' Νιέτο)
Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα 15/12 (17:00)

Η βαθμολογία
1. ΠΑΣ Γιάννινα 6 (2-0)
2. Ξάνθη 4 (4-3)
-------------------------
3. Αγροτικός Αστέρας 4 (3-3)
4. Καλλονή 0 (2-5)

Αιγινιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-4

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε εύκολα από την Πιερία επικρατώντας του μαχητικού (ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος) Αιγινιακού με 4-1. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερούπολη, ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια και έφτασε δίκαια στη νίκη που της εξασφάλισε την πρόκριση (και μάλιστα στην πρώτη θέση του ομίλου) στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο Ιγκλέσιας άνοιξε το σκορ στο 7', για να έρθει η γρήγορη απάντηση από τον Γκούρτσα στο 11'. Ο Τσιλιανίδης στο 31’ με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους Αρκάδες που «σφράγισαν» τη νίκη με ωραία προσπάθεια του Μάσα στο 55'. Ο Στανισάβλιεβιτς με εκτέλεση πέναλτι (που δεν ήταν), απλά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Τοπαλίδης, Γιαζιτζόγλου (73' Παντεκίδης), Λιόλιος, Πασαλίδης, Πατράλης, Καρακώστας (43' λ.τρ. Μουκίδης), Ρανγκέλοφ (60' Κυζιρίδης), Ζούρκος, Ζγκούρι, Γκούρτσας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Ίγκορ, Κυριακόπουλος, Χαμντανί, Μπέρτος, Τσουκαλάς (63' Γιαννούλης), Ιγκλέσιας, Μάσα, Καλτσάς, Τσιλιανίδης (58' Στανισάβλιεβιτς), Ιωαννίδης (46' Φαρίνα)

Άρης-Βέροια 0-0

Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις στα δύο καρέ, Άρης και Βέροια έμειναν στη λευκή ισοπαλία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε ένα ματς όπου και οι δύο προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ εώς τώρα.

Η Βέροια ήταν ήδη αποκλεισμένη, ο Άρης ήθελε τον ένα βαθμό για να είναι σίγουρος, κανείς δεν πάλεψε ιδιαίτερα και έτσι η ισοπαλία ήρθε σαν φυσικό επακόλουθο

ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Καράμπελας (46' Ιντζίδης), Ρόβας, Γκεράο, Ανάκογλου, Παυλίδης (46' Μιλούνοβιτς), Καπνίδης, Βουτσιάς, Ντόγος.

ΒΕΡΟΙΑ (Θ. Γράφας): Καντιμοίρης, Καλί, Μελίσσης (46' Ασίγκμπα), Βασιλαντωνόπουλος, Παπαστεριανός, Σισίνιο, Λινάρδος, Μεληκιώτης, Χαροντάκης, Κάλβο (46' Μαυρίας), Μίλιεβιτς.

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Άρης-Βέροια 0-0

Αιγινιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-4

Η βαθμολογία

  1. Αστέρας Τρίπολης 7

  2. Άρης 5

  3. Αιγινιακός 3

  4. Βέροια 1

Κισσαμικός-Λεβαδειακός 1-1

Ο Λεβαδειακός είχε τις ευκαιρίες, αλλά ο Κισσαμικός πήρε το 1-1 στο Μάλεμε και η κρητική ομάδα κράτησε την πρώτη θέση στον 8ο όμιλο, και την ομάδα της Λιβαδειάς, έστω και με το βαθμό της ισοπαλίας, να προκρίνεται από τη 2η θέση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, εκτός συνέχειας μένει ο Πανιώνιος.

Ο Λεβαδεικός είχε δοκάρι μετά την προβολή από τον Βασιλείου στο 2', ο Μάντζιος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πολίτη σε εκτέλεση πέναλτι στο 21' και στο 27' οι γηπεδούχοι «τιμώρησαν» την ομάδα της Βοιωτίας, παίρνοντας την πρωτοπορία στο σκορ με διαγώνιο σουτ από τον Βλάχο στο 27'.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 50', όταν ο Γιακουμάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τοπ γόνατο, όμως ο Κισσαμικός άντεξε.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Πολίτης, Φυντικάκης (77' Λουβιτάκης), Παντελάκης (46' Σελινιωτάκης), Γκούμας, Κουρέλλας, Αντωνιάδης, Τιάγκο Σίλβα, Βλάχος (77' Καβράκης), Μαρτίνεθ, Ποκόνγκ, Μάντζης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Δασκαλάκης, Τόπι, Ουόν, Τριποτσέρης, Παππάς (55' Σένκα), Βασιλείου (69' Μάγκας), Μιλιάζες, Ζεζίνιο (77' Καψάκης), Καλτσάς, Μάντζιος, Γιακουμάκης.

8ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής
Κισσαμικός-Λεβαδειακός 1-1 (27' Βλάχος / 50' Γιακουμάκης)
Πανσερραϊκός-Πανιώνιος 15/12 (15:00)

Η βαθμολογία
1.Κισσαμικός 7 (6-1)
2.Λεβαδειακός 5 (7-2)
----------------------------
3.Πανιώνιος 1 (0-3)
4.Πανσερραϊκός 0 (1-5)

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]