noodles volos banner

Το κάζο από τον Κισσαμικό οδηγεί τον Πανιώνιο εκτός Κυπέλλου

Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της φετινής σεζόν του Κυπέλλου Ελλάδοςδιαδραματίζεται στον 8ο όμιλο της διοργάνωσης, όπου ο Πανιώνιος γνώρισε την Τετάρτη την συντριβή στο Μάλεμε της Κρήτης με 3-0 από τον Κισσαμικό, που αγωνίζεται στην Football League, και βρίσκεται προ του φάσματος ενός οδυνηρού απκλεισμού. Κάτω από καταρρακτώδη βροχή έγινε ο αγώνας που διεκόπη προσωρινά στο 75΄.

Τα γκολ για την ομάδα της Κισσάμου πέτυχαν ο Μαρτίνεθ στο 29΄ και στο 90΄ (το δεύτερ με πέναλτι) και ο Μάντζης στο 75΄ απέναντι στους «κυανέρυθρους» που είχαν άκαρπη υπεροχή με μερικές καλές ευκαιρίες.

Μετά από αποτέλεσμα αυτό ο Πανιώνιος είναι με το …ενάμιση πόδι εκτός Κυπέλλου Ελλάδος καθώς χρειάζεται την τελευταία αγωνιστική, την επόμενη εβδομάδα, έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων αλλά και πολλά γκολ κόντρα στον Πανσερραϊκό. Ο «ιστορικός» θέλει νίκη μέσα στις Σέρρες, αλλά και ήττα του Λεβαδειακού από τον Κισσαμικό, όμως για να περάσει θα χρειαστεί επιπλέον και καλή διαφορά τερμάτων, καθώς υπολείπεται από την ομάδα της Λιβαδειάς.

Κισσαμικός: Πολίτης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σταθάκης (58’ λ.τρ. Γκούμας), Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Ενγκουέμ, Θέος (73’ λ.τρ. Τιάγκο Σίλβα), Μάριο Μαρτίνεθ, Κίκε (69’ Μάντζης), Μίλιτς.

Πανιώνιος: Θεοδωρόπουλος, Αργυρόπουλος, Γκιοατά, Οικονόμου, Αντωνιάδης (37’ λ.τρ. Τασουλής), Σαββίδης (46’ Μπεν), Κόρμπος, Ολαϊτάν (74’ Μασούρας), Μασούντ, Φούντας, Ενγκόγκ.

8ος όμιλος

2η αγωνιστική
(1/12): Λεβαδειακός-Πανσερραϊκός 3-1
(7/12): Κισσαμικός-Πανιώνιος 3-0

Βαθμολογία
1.Κισσαμικός 6
2.Λεβαδειακός 4
3.Πανιώνιος 1
4.Πανσερραϊκός 0

Τελευταία αγωνιστική 
13/12, 15:00: Κισσαμικός-Λεβαδειακός
15/12, 15:00: Πανσερραϊκός-Πανιώνιος