noodles volos banner

Διπλό μέσα στις Σέρρες για τον Κισσαμικό

«Με το δεξί» μπήκε ο Κισσαμικός στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς νίκησε 2-0τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, σε αναμέτρηση για την πρεμιέρα του 8ου ομίλου της διοργάνωσης.

Τα τέρματα που χάρισαν το «τρίποντο» στους Κρήτες σημείωσαν ο Κίκε στο 30΄ και ο Θέος στο 75΄. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο δοκάρια, με τον Τιάγκο Σίλβα στο 10΄ και τον Κίκε στο 25΄, καθώς τα μακρινά σουτ αμφότερων έστειλαν την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των «λιονταριών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πανσερραϊκός έμεινε με 10 παίκτες στο 44΄, λόγω αποβολής του Μαφουτά με δεύτερη κίτρινη, καθώς ο παίκτης των γηπεδούχων, αν και είχε ήδη «κιτρινιστεί» μια φορά, εμπόδισε αντίπαλο να εκτελέσει γρήγορα φάουλ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας, Τσουβαλτσίδης (66΄ Στέβιτς), Ιωαννίδης, Καψάλης, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Ρούτσης (37΄ λ. τρ. Τσιμίκας), Χατζηδημητρίου, Μαφουτά, Τσούτσης, Κάκκο (46΄ Κανούλας).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Σελινιωτάκης, Κουρέλλας, Μάντζης, Γκούμας, Παγώνης, Βλάχος (69΄ Θέος), Παντελάκης, Τιάγκο Σίλβα (78΄ Μάριο Μαρτίνεθ), Κίκε (77΄ Τσερκέζος), Σταθάκης.