noodles volos banner

Κόλλησαν στο μηδέν Πανιώνιος και Λεβαδειακός

Κόλλησαν στο 0-0 Πανιώνιος και Λεβαδειακός στην πρεμιέρα του όγδοου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας, στη Νέα Σμύρνη. Οι κυανέρυθροι πίεσαν ασφυκτικά την εστία του Ναμάσκο, με τον διαιτητή, μάλιστα, να του αρνείται πέναλτι στο 42’, ενώ στο 59’ δε μέτρησε σωστά τέρμα του Οικονόμου ως οφσάιντ.

Ο Λεβαδειακός, από την άλλη, είχε δύο τεράστιες ευκαιρίες να «κλέψει» το διπλό μια στο 24’ με τον Γιακουμάκη και μια στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τόνι Σίλβα. Η μεγάλη ευκαιρία του Λεβαδειακού στο 24’ με τον Γιακουμάκη -που είχε περάσει στο ματς λίγα λεπτά νωρίτερα, στη θέση του Καραχάλιου- αφύπνισε τον Πανιώνιο, ο οποίος μέχρι εκείνο το σημείο είχε ανούσια κατοχή.

Το γήπεδο άρχισε να… γέρνει προς την εστία των φιλοξενούμενων, με τον Ενκόνγκ να απειλεί στο 30’ όμως η μπάλα σταμάτησε πάνω στον Ναμάσκο, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου ήταν για τους «κυανέρυθρους» στο 35’. Ο Βλάχος έβγαλε δεξιά στον Καθάριο, ο οποίος έπιασε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Πρωταγωνιστής μιας ακόμα κρίσιμης φάσης ήταν ο Ενκόνγκ στο 44’, σε πέναλτι που δεν δόθηκε στον Πανιώνιο σε σπρώξιμο του Μεντί μέσα στην περιοχή, ενώ στο 59’ ο Οικονόμου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ναμάσκο, όμως το γκολ δε μέτρησε σωστά ως οφσάιντ.

Η πίεση του Πανιωνίου συνεχίστηκε, με τον Μπεν στην αμέσως επόμενη φάση να αστοχεί απελπιστικά από κοντά και τα σουτ των Μασούρα και Καθάριου να καταλήγουν στην αγκαλιά του Ναμάσκο.

Την επιθετική δραστηριότητα των γηπεδούχων διέκοψε, ουσιαστικά, μόνο το σουτ του Τόνι Σίλβα στο 70’. Το ματς πήρε ξανά φωτιά στις καθυστερήσεις, όταν στο δεύτερο λεπτό ο Ναμάσκο σταμάτησε τον Ανσαριφάρντ, που πήγε να επωφεληθεί στο τετ-α-τετ μετά το σουτ του Σιώπη που κόντραρε, ενώ αμέσως μετά ο Τόνισε Σίλβα απάντησε με φοβερή ατομική προσπάθεια, όμως ο Γιαννιώτης μπλόκαρε με δυσκολία.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Βλάχος, Πατσατζόγλου, Οικονόμου, Τασουλής (60’ Αντωνιάδης), Σιώπης, Κρητικός, Μασούρας, Καθάριος (73’ Ανσαριφάντ), Μασούντ (60’ Μπεν), Ενκόνγκ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ναμάσκο, Μεντί, Σίλβα, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Μαχαίρας, Μέντες, Καραμπουέ, Καραχάλιος (17’ Γιακουμάκης), Βασιλείου, Καλτσάς (66’ Τόπι).

πηγή: sport-fm

 

Last modified onWednesday, 26 October 2016 18:01