noodles volos banner

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται σήμερα στην Τούμπα (19:30) στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.
Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι πολύ σημαντική και για τις δύο ομάδες. Από τη μία ο ΠΑΟΚ θέλει με αυτόν τον τρόπο να... σώσει τη χρονιά και από την άλλη ο Ολυμπιακός μετά τον πρόσφατο αποκλεισμό από την Ευρώπη, επιθυμεί στο τέλος της σεζόν να φτάσει στην κατάκτηση του νταμπλ για να «γλυκάνει» έτσι το «σοκ» από την Άντερλεχτ.
Ο Ιγκορ Τούντορ βλέπει τον Αθανασιάδη να επιστρέφει στην αποστολή, ωστόσο ο Ροντρίγκες δεν τα κατάφερε και μένει εκτός. Νοκ-άουτ βρίσκονται επίσης και οι Ζάιρο και Μπερμπάτοφ με τον Κροάτη να κατεβάζει σχήμα με τους: Βελλίδη, Βίτορ, Χατζηισαΐα, Τζαβέλλα, Τσίμιροτ, Χαρίση, Κίτσιου, Λέοβατς, Πέλκα, Μυστακίδη και Μακ.
Στον Ολυμπιακό οι Ελαμπντελαουί και Σιόβας συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τους Μαζουακού, Ζντιέλαρ, Ντουρμάζ και Πάρντο.
Ο Μάρκο Σίλβα θα ξεκινήσει πιθανότατα τον Καπίνο, αντί του Ρομπέρτο, κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι υπόλοιποι της ενδεκάδας αναμένεται να είναι οι: Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Φορτούνης, Σεμπά, Φουστέρ, Ιντέγε.