noodles volos banner

Στη Super League το... μπαλάκι για τη ρεβάνς ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Ορατό είναι πλέον το ενδεχόμενο αναβολής του επαναληπτικού της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μια και η Αστυνομία έστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ για τη μη διεξαγωγή του παιχνιδιού την Πέμπτη (5/3).

Αρχικά, το δεύτερο ματς μεταξύ της Ένωσης και των «ερυθρόλευκων» είχε οριστεί να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Μαρτίου, χωρίς η ελληνική Ομοσπονδία να έχει ορίσει ώρα έναρξης. Ωστόσο, την ίδια μέρα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο του ΤΟΡ16 της Ευρωλίγκας, με αποτέλεσμα, ο κίνδυνος επεισοδίων μεταξύ των οπαδών των «πράσινων» και του «Δικέφαλου» ήταν μεγάλος.

Για τον λόγο αυτό, η Αστυνομία - όπως άλλωστε αναμενόταν - έστειλε αίτημα στην διοργανώτρια αρχή για αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα, καθώς δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή έκβασή του. Αυτό σημαίνει πως το ματς θα πρέπει να οριστεί την Τετάρτη (4/3), ήτοι μία μέρα νωρίτερα από το προκαθορισμένο, όμως, ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, το απόγευμα της Δευτέρας (2/3) δεν δίνει την… δυνατότητα ορισμού.

Για τον λόγο αυτό, η ΕΠΟ ήρθε σε επικοινωνία με την Super League, ζητώντας να αλλάξει η μέρα του παιχνιδιού της 26ης αγωνιστικής, όπου οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τους Αρκάδες και από Δευτέρα να μετατεθεί την Κυριακή (1/3), ούτως ώστε να περάσει το 48ωρο που χρειάζεται να έχει στη διάθεσή της μια ομάδα. Για να γίνει αυτό, η Super League, θα πρέπει να έρθει σε διαπραγματεύσεις με τις δύο ομάδες, αλλά και τη Nova για να συμφωνήσουν την αλλαγή ημερομηνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απάντηση της διοργανώτριας αρχής της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, αναμένεται την Τετάρτη (18/2), ωστόσο, είναι ορατό το ενδεχόμενο αναβολής, αν όλες οι πλευρές δεν καταλήξουν σε συμφωνία. Μάλιστα, σε περίπτωση που… προκριθεί η επιλογή της αναβολής και ο Ολυμπιακός περάσει στον επόμενο γύρο του Europa League, ο επαναληπτικός της ΑΕΚ με τους Πειραιώτες αναμένεται να καθυστερήσει σε μεγάλο βαθμό να πραγματοποιηθεί, μια και δεν υπάρχουν κενές ημερομηνίες.