noodles volos banner

Πρόκριση για ΑΕΚ, γκολάρα ο Τζανετόπουλος

 

Με τον νεαρό Βολιώτη, Άνταμ Τζανετόπουλο να βάζει τη σφραγίδα του και να σκοράρει το τρίτο γκολ, η ΑΕΚ της Football League «σκόρπισε» τον Ατρόμητο κερδίζοντας με 3-0! Στο 58’ ο Τζανετόπουλος που ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε στο 79’ από τον Μπαρμπόσα, συνεργάστηκε άψογα με τον Μάνταλο και πέτυχε ένα εξαιρετικό τέρμα με σουτ στην κίνηση, που κατέληξε στη δεξιά γωνία του Γκορμπούνοφ.

Μόλις στο 3’ ο Αραβίδης δεν άφησε τη φάση μετά την έξοδο του τερματοφύλακα του Ατρομήτου και εκείνη χτύπησε στο γόνατο του στρώθηκε και με σουτ σε κενή εστία την έστειλε στα δίχτυα. Το 2-0 έκανε ο Λαμπρόπουλος στο 30’ με γυριστή κεφαλιά. Για να έρθει στο 58’ ο Τζανετόπουλος να πετύχει το τρίτο τέρμα της ομάδας του.

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας): Ανέστης, Ρόβας, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης, Τζανετόπουλος (79' Μπαρμπόσα), Ανάκογλου, Πλατέλλας, Μάνταλος, Αραβίδης (66' Ντούνης), Μπρέσεβιτς  (74' Γιόχανσον)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ζ. Πίντο): Γκορμπούνοφ, Νάστος, Λαζαρίδης, Κατσουράνης, Κοντοές (79' Κιβρακίδης), Αγκουαζί, Γκαρσία, Ουμπίδες, Τάτος (46' Δημούτσος), Μπρίτο (62' Γεωργίου), Ναπολεόνι

 

Last modified onThursday, 08 January 2015 19:52