noodles volos banner

Τα ρέστα του... για την πρόκριση

Με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου, η ερυθρόλευκη ομάδα αγωνίζεται απόψε στο Αγρίνιο με στόχο να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Μόνο νίκη χρειάζεται ο Ολυμπιακός και νίκη του Παναθηναϊκού στα Χανιά. Σέντρα στις 19:30 με τηλεοπτική μετάδοση από το OTE sport 4.

H βολιώτικη ομάδα θέλει μόνο νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό, που με δύο ήττες έχει ήδη αποκλειστεί, ενώ παράλληλα περιμένει επικράτηση του Παναθηναϊκού στα Χανιά, ώστε η πρόκριση να κριθεί στα γκολ με τους Κρητικούς. Στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου που εδώ και δύο μέρες είναι στην τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου έχουν την ευκαιρία να παίξουν χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατόν απέναντι σε αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας που θα παραταχθεί όμως με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του.
Όσον αφορά στον Ολυμπιακό, ο Μέζα έμεινε στο Βόλο, επίσης ο Κούτσι που δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια και ο νεαρός Κεσίδης που βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Κ18. Στην αποστολή είναι 19 παίκτες, οι εξής: Κορνελάτος, Θέος, Μαρτίνεθ, Μπιτάνγκ, Καψιώτης, Ζέρης, Γιαλούσης, Κασμερίδης, Ρόκας, Μακρυδημήτρης, Κολίτσης, Μαργαρίτης, Διαμαντόπουλος, Μπάρμπας, Αραπίτσας, Σκοπελίτης, Νικολιάς, Ντινόπουλος, Καρράς.

"Μισός ο Παναιτωλικός"
Τη… μισή ομάδα εκτός αποστολής άφησε ο Μάκης Χάβος για τον αγώνα Κυπέλλου, από τη στιγμή που οι Αγρινιώτες έχουν ήδη αποκλειστεί. Πέρα από τους τραυματίες Καλογέρη (θεραπεία), Μορένο και Θεοδωρίδη (ατομικό), ο Μάκης Χάβος άφησε εκτός αποστολής πολλούς ακόμη βασικούς επιλέγοντας για την αποστολή τους εξής παίκτες: Κουτρομάνο, Κέβιν, Κωνσταντινόπουλο, Κούσα, Άλβες, Κάπελ, Χαντάκια, Μαλεζά, Γοδόι, Μήλιο, Στεφανάκο, Μύγα, Ετζενγκέλε, Κολοβούρη, Ζαρκάδα, Παπουτσογιαννόπουλο, Βασιλείου, Ρουμπουλάκου.