noodles volos banner

Νοκ-άουτ από το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ!


Πέρυσι ήταν φιναλίστ, φέτος αποχαιρέτησε νωρίς ο ΠΑΟΚ! Πολύ υψηλό αποδείχθηκε το εμπόδιο της Κέρκυρας για τον ΠΑΟΚ, που έμεινε εκτός συνέχεια της φάσης του Κυπέλλου. Μπορεί να ήρθε ένα από τα αποτελέσματα που προσδοκούσε στο ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλωνα Καλαμαριάς (2-1), δηλαδή να υπάρξει νικητής, αλλά αυτός δεν τα κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» και τερμάτισε τρίτος στο δεύτερο όμιλο.

Ο ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα πήγε να παίξει για τη… ζωή του στο Κύπελλο, όμως, μόνο αυτό δεν έκανε. Οι Θεσσαλονικείς ήταν κακοί, δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες και κυριάρχησαν μόνο στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, με αποτέλεσμα οι «Φαίακες» να κρατήσουν το «μηδέν» και να πάρουν το βαθμό που τους έφερε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η Κέρκυρα ήταν αυτή που είχε την καλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου, με τον Χαβίτο να απειλεί τον Ιτάνζ, ενώ ο ΠΑΟΚ φωνάζει για πέναλτι που δεν καταλογίστηκε στο χέρι του Κρητικού στο 24’, μέσα την περιοχή του Κουτζαβασίλη.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αναστασιάδης ρίσκαρε κι έριξε στο ματς Αθανασιάδη και Μακ, για να μπορέσει να γίνει πιο πιεστικός ο ΠΑΟΚ, κάτι που δούλεψε σχετικά αργά στο παιχνίδι. Στο 76’ ο Παπαδόπουλος έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή να περνά άουτ, ενώ το τελευταίο καλό σουτ ανήκε στον Κάτσε στο 83’, με τον Κουτζαβασίλη να μπλοκάρει δύσκολα. Ο πορτιέρε της Κέρκυρας ήταν αυτός που κράτησε το «μηδέν» και βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη σπουδαία ισοπαλία – πρόκριση!