noodles volos banner

Νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην Κέρκυρα

Ωραίο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στους «Ζωσιμάδες» όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχτηκε την Κέρκυρα για την 1η αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στη σπουδαία νίκη με 1-0. Έτσι, έκαναν το πρώτο βήμα για να φτάσουν στην επόμενη φάση του θεσμού. Ταυτόχρονα, πήραν και την… άτυπη ρεβάνς για την ήττα από τους «Φαίακες» με 2-0 πριν από λίγες ημέρες για το πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, ήθελε από νωρίς να μπει μπροστά στο σκορ για να βάλει τις βάσεις για το τρίποντο. Κάτι που έγινε κιόλας με τον Ακόστα στο 13’ του αγώνα ο οποίος με κεφαλιά ψαράκι ύστερα από εκπληκτική ενέργεια του Τσάβες άνοιξε το σκορ. Στο 50’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μανιά.

ΠΑΣ ΓIANNINA (Γιάννης Πετράκης): Σωτηρίου, Ντάσιος, Ακόστα, Μιχαήλ, Χαρίσης, Κρητικός (84' Ηλιάδης), Μανιάς, Τσουκαλάς (77' Γιάκος), Μπέριος, Τσάβες (75' Αυγενικού), Ναδάλες
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Μαραγκός, Βενέτης (59' Ζορμπάς), Καϊκούτ, Ρόχας (46' Χαβίτο), Σάντσεζ, Ομπράντοβιτς (46' Μαρκόφσκι), Ντιμιτρόφσκι, Κανακούδης, Κρητικός.