noodles volos banner

Υπέκυψε στο 81ο λεπτό (hd video)

Με γκολ του Ράνου στο 81ο λεπτό σε στιγμή αμυντικής αδράνειας, η Νίκη Βόλου ηττήθηκε 1-0 στην Ξάνθη για την 1η αγωνιστική της β' φάσης του Κυπέλλου. Δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης όπως την κατέγραψε το magnesiasports.

Με έξι αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στον Εργοτέλη, ξεκινάει ο Σβεν Βάντενμπρουκ την αναμέτρηση του Κυπέλλου, με επτά αλλαγές το αρχικό σχήμα της Ξάνθης.

Mε 4-2-3-1 η Ξάνθη: Κάτω από τα δοκάρια ο Ζαρόπουλος, στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά οι Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Λισγάρας, ανασταλτικοί χαφ οι Ομπόντο, Παπαστεριανός, στα άκρα οι Σολτάνι, Ρούντι και ο Βασιλακάκης πίσω από το σέντερ φορ Ράνο.
Για τη Νίκη Βόλου, τερματοφύλακας ο Ταΐρης, στην άμυνα δεξιά ο Αργυρίου κι αριστερά ο Τσουκάνης, με στόπερ τους Ίβενς, Αργύρη. Στη μεσαία γραμμή οι Λάουξ, Καρασαλίδης (που κινείται πιο κοντά στην άμυνα), στις πτέρυγες οι Κοτσαρίδης αριστερά και Νικλητσιώτης δεξιά, με τον Ροτζέριο σε επιτελικό ρόλο πίσω από τον Τζιώρα.

Aρχηγός για την Ξάνθη ο Μπαξεβανίδης, για τη Νίκη Βόλου ο Ίβενς.

1' Έναρξη του αγώνα
3'
Σέντρα του Βασιλακάκη, δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή ο Ράνος, στην πρώτη επικίνδυνη επίσκεψη των γηπεδούχων στα καρέ της Νίκης.
13' Συρτό φάουλ από πλάγια αριστερά, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, του Ομπόντο απέκρουσε ο Ταΐρης κι απομάκρυνε στη συνέχεια ο Τσουκάνης.
18' Ακυρώθηκε γκολ για τη Νίκη. Ο Νικλητσιώτης εκτέλεσε φάουλ, ο Τζιώρας πήρε την κεφαλιά αλλά ο Αργύρης που έστειλε την μπάλα στα δίχτρυα ήταν σε θέση οφσάιντ.
18' Δοκάρι για την Ξάνθη. Ο Ράνος έκανε ατομική ενέργεια, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και πλησίασε στο τέρμα. Το σουτ του χτύπησε στη ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού κι έφυγε άουτ.
23' Κίτρινη κάρτα στον Καρασαλίδη για φάουλ στον Μπέρτο.
24' Δοκάρι για την Ξάνθη. Από σέντρα του Μπαξεβανίδη και κεφαλιά του Ίβενς, ο Σολτάνι σούταρε δυνατά από δύσκολη πλάγια θέση, με την μπάλα να χτυπάει στη συμβολή των δοκών και να φεύγει άουτ.
30' Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη. Από ωραία κάθετη πάσα, ο Ράνος βγήκε τετ-α-τετ με τον Ταΐρη, μέσα στη μεγάλη περιοχή και αριστερά στο ύψος του πέναλτι, σούταρε όμως άουτ.
32' Κίτρινη κάρτα στον Λάουξ για τράβηγμα στον Βασιλακάκη.
43' Ο Βασιλακάκης έκανε κακή σέντρα ενώ ο Σολτάνι περίμενε μόνος του στο ύψος της μικρής περιοχής.
44' Από κάθετη πάσα του Σολτάνι, ο Βασιλακάκης βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή με αντίπαλο τον Ίβενς, τον απέφυγε με ωραία ντρίμπλα αλλά καθυστέρησε χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα να μην σουτάρει.
Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

46' Αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Κλέιτον στη θέση του Παπαστεριανού.
46' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.
47'
Εκτέλεση φάουλ του Κλέιτον λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί κάθετο.
50' Σέντρα του Νικλητσιώτη, δύσκολη κεφαλιά του Τζιώρα, ανάγκασε τον Ζαρόπουλο να αποκρούσει σε κόρνερ. Ο Νικλητσιώτης το εκτέλεσε και ο Ίβενς πήρε κεφαλιά που έφυγε λίγο άουτ. Δύο καλές ευκαιρίες για τη Νίκη σε αυτό το σημείο.
54' Αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Λουσέρο στη θέση του Ρούντι.
60' Σέντρα του Αργυρίου, με το ένα χέρι ο Ζαρόπουλος προ του Τζιώρα.
64' Αλλαγή για τη Νίκη Βόλου. Ο Σκούρτης στη θέση του Τζιώρα.
69' Αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Καπετάνος στη θέση του Ομπόντο.
73' Αλλαγή για τη Νίκη Βόλου. Ο Σταμπολζίεφ στη θέση του Νικλητσιώτη.
81' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ. Από συρτή σέντρα του Μπέρτου, ο Ράνος αφύλαχτος στην καρδιά της άμυνας, με κοντινό πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0.
87' Αλλαγή για τη Νίκη Βόλου. Ο Γιαννιτσάνης στη θέση του Ίβενς.
89' Μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση! Από ωραία σέντρα του Λάουξ και στρώσιμο της μπάλας με το στήθος από τον Σκούρτη, ο Γιαννιτσάνης ξεπέρασε τον Ζαρόπουλο και πλάσαρε, όμως ο γκολκίπερ της Ξάνθης έπεσε στα πόδια του κι απέκρουσε.
90' Τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις.
90'+5' Λήξη του αγώνα. 

Συνθέσεις:
Skoda Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Λισγάρας, Ομπόντο (69' Καπετάνος), Βασιλακάκης, Παπαστεριανός (46' Κλέιτον), Ρούντι (54' Λουσέρο), Σολτάνι, Ράνος.
Νίκη Βόλου: Ταΐρης, Αργυρίου, Τσουκάνη, Ίβενς (87' Γιαννιτσάνης), Αργύρης, Καρασαλίδης, Λάουξ, Κοτσαρίδης, Νικλητσιώτης (73' Σταμπολζίεφ), Ροτζέριο, Τζιώρας (64' Σκούρτης).

Media

Last modified onWednesday, 24 September 2014 19:57