noodles volos banner

Πέρασε ο Φωστήρας, 1-0 τον Αχαρναϊκό

Την παρουσία του στους «32» του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο Φωστήρας, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Αχαρναϊκού στον Ταύρο και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του θεσμού.
Η ομάδα του Κριστόφ Βαζέχα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και στο 21' ο Τσεμπέτσι πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, όταν σούταρε εκτός περιοχής και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Παγούδη, αφού πρώτα κόντραρε στον Ζώνα.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, όμως στο 45' βρέθηκαν σε δύσκολη θέση, όταν ο Ματσούκας έκανε χέρι στη μεγάλη περιοχή μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Γέσιτς και το πέναλτι καταλογίστηκε από τον διαιτητή Παναγιωτόπουλο. Ωστόσο, ο Σέρβος παίκτης νικήθηκε από τον Γκέκα, με τον τερματοφύλακα του Φωστήρα να κρατά απαραβίαστη την εστία του. Στην επανάληψη, οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα δεν αξιοποίησαν κάποια από τις ευκαιρίες τους, ενώ δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν και το αριθμητικό πλεονέκτημα που προέκυψε μετά την αποβολή του Θωμά Μπαστάνη στο 82'.
Συνθέσεις:
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Γκέκας, Γρομητσάρης, Κακαράς, Κρητικός, Ματσούκας, Μουστόγιαννης (67' Θ. Μπαστάνης), Μπέλερης, Μπίρης (81' Moυκίδης), Μήτκας (75' Ράμα), Τεγούσης, Τσεμπέτσι.
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Παγούδης, Καλογερόπουλος (55' Κοντογουλίδης), Ζώνας, Ταμπάκης, Μωυσιάδης, Γέσιτς, Αθανασίου (62' Ιορδανίδης), Ιωαννίδης, Μανουσάκης, Στουρνάρας (85' Zωγράφος), Καλαμιώτης.