noodles volos banner

Δύσκολη πρόκριση για τον Απόλλωνα Σμύρνης

Τα τελευταία επτά λεπτά ήταν... όλα τα λεφτά στη Ριζούπολη, με τον Απόλλωνα να νικά 2-1 την Καλλιθέα. Η Καλλιθέα δεν είχε σκοπό να παραδοθεί αμαχητί στη ρεβάνς του Σαββάτου στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα. Οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα μετά το 1-1 της Νέας Σμύρνης, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που υπερίσχυσαν στο πρώτο 45λεπτο και, μάλιστα, στο 30' θα μπορούσε να είχαν προηγηθεί με τον Μπριλάκη. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανέβασε ρυθμό και χάρη στη «χρυσή» αλλαγή, τον Ανγκούλο πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Ισπανός μπήκε στο 78' και πέντε λεπτά μετά έπειτα από κλέψιμο του Βάντερσον βρήκε δίχτυα με πλασέ. Το τέρμα αυτό «έκοψε» τα πόδια των ποδοσφαιριστών της Καλλιθέας και στο 89' ο Γκονζάλες με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Το μόνο που κατάφερε η φιλοξενούμενη ήταν να μειώσει με τον Πίκολο στο 90+5'.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Πίτκας, Κυριάκος, Γκόλιας, Κύργιας, Γεωργίου, Χατζής, Γκονζάλες, Φαρινόλα (46' Βάντερσον), Νανία, Αλίπιο (46' Λαγός), Κυβελίδης (78' Ανγκούλο).
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Λυμπερόπουλος, Λεβέντης (75' Βεζιρτζόγλου), Παγώνης, Μπριλάκης, Πίκολο, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης, Μπέλης (63' Ρόχας), Μιχαλόπουλος, Μασάδο, Πιτταράς (63' Σταματάκος).

flnews.gr