noodles volos banner

Πήρε την πρόκριση παρά την ήττα ο Ηρακλής

Την πρόκριση στη δεύτερη φάση του κυπέλλου Ελλάδος πανηγύρισε ο Ηρακλής, παρά το γεγονός ότι ηττήθηκε στη Λαμία με 2-1.

Το 1-0 του πρώτου αγώνα στο Καυτανζόγλειο άφηνε ανοικτούς λογαριασμούς μεταξύ της Λαμίας και του Ηρακλή. Οι Θεσσαλονικείς, ωστόσο μόλις στο 15' «πάγωσαν» το κατάμεστο ΔΑΚ Λαμίας, όταν ο Μπλάζιτς απέκρουσε ασθενώς και στην επαναφορά ο Τόσκας έπειτα από μπαλιά του Κάσσου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να βγουν μπροστά για να πιέσουν, είχαν την υπεροχή και στο 42' έφεραν το ματς στα ίσα με πλασέ του Νεόφυτου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άνοιξε, με τους γηπεδούχους να πιέζουν για ένα δεύτερο γκολ. Στο 74', λοιπόν, ο Ζιαμπάρης ρίχνει τον Νεόφυτο μέσα στην περιοχή και ο Γιενγκά οδήγησε τη Λαμία στην ανατροπή. Ακολούθησε ένταση μεταξύ ποδοσφαιριστών, η οποία μεταφέρθηκε και στην εξέδρα, με τον Ηρακλή εν τέλει να παίρνει πολύ δύσκολα την πολυπόθητη πρόκριση και την ομάδα της Φθιώτιδας να κερδίζει το χειροκρότημα...

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Κωστόπουλος (32' Καμαρά), Βασιλόγιαννης, Φράγκος, Μάριτς (72' Κούρτζουριτς), Ρεπετσάς, Λεάντρο, Γιενγκά, Μουμίν (56' Γκούρμα), Νεόφυτος.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Στάμου, Τόσκας (66' Ζιάμπαρης), Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς (66' Βαλεριάνος), Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, ερόνε, Σιατραβάνης, Κάσσος (87' Αγγελούδης), Ρομάνο.