noodles volos banner

Κακός ο Ολυμπιακός, ηττήθηκε 2-0 εκτός έδρας από τον Αιγινιακό

Ο Ολυμπιακός Βόλου παρουσίασε κακή εικόνα στο σημερινό φιλικό που έδωσε στο Αιγίνιο Πιερίας και ηττήθηκε με 2-0 από τον τοπικό Αιγινιακό. Στο τρίτο φιλικό παιχνίδι τους, οι "ερυθρόλευκοι" δεν κατάφεραν να βρουν τον καλό τους εαυτό και γνώρισαν την ήττα χωρίς να κάνουν μια ουσιαστική φάση. Ο Αιγινιακός από την άλλη έκανε δύο ευκαιρίες και κατάφερε να σημειώσει ισάριθμα γκολ στα πρώτα λεπτά του κάθε ημιχρόνου, με τον Μιτρόφ στο 6’ και τον Τσορλίνοφ στο 52’. Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Βαζάκας δεν είχε καθαρό σέντερ φορ στο αρχικό σχήμα ελλείψει του Γκέσιου, αλλά χρησιμοποίησε παίκτες που προορίζονται για τη βασική ενδεκάδα, ενώ ντεμπούτο έκανε ο Νόε Ακόστα που ξαναφόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα σε αγώνα.

Το φιλμ του αγώνα:
Στο 1ο λεπτό, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ζούρκου, ο Γεωργίου απομάκρυνε προσωρινά, ενώ με δεύτερη προσπάθεια έδιωξε το πλασέ του Μιλόσκοβιτς. Στο 6' ο Αιγινιακός άνοιξε το σκορ έπειτα από δυνατό σουτ του Μιτρόφ από το ύψος της περιοχής. Στο 44' Ο Σαμαράς πρόλαβε  τον Γιενκά και απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 52' ο Αιγινιακός διπλασίασε τα τέρματα του. Ο Καρακατσάνης εκτέλεσε φάουλ και ο Τσορλίνοφ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σταυράκη. Στο 66' ο Ντινόπουλος σούταρε διαγώνια και η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από τα δοκάρια του Μπαϊμάκη. Στο 90ό λεπτό, κεφαλιά του Πινδώνη πέρασε λίγο άουτ.

Συνθέσεις:
Αιγινιακός: Τόλλιος (46’ Μπαϊμάκης), Πετκάκης (75’ Κιβρακίδης), Γιατσιτζόγλου (63’ Λ. Χαλινόπουλος), Σαμαράς (80’ Γιαντσέλης), Δήμου (57’ Λιόλιος), Γκατσολάρι (46’ Τσορλίνοφ), Φαμπίνιο (46’ Χατζής), Μιτρόφ (46’ Καρακατσάνης), Σίκινιτς (63’ Δεμιρτζόγλου), Ζούρκος (53’ Σαββίδης), Μιλόσκοβιτς (75’ Κ. Αχαλινόπουλος).
Ολυμπιακός Βόλου: Γεωργίου, Καρράς, Κόμνος, Μελίσσης, Αρβανίτης, Ολίσε, Καπετάνος, Ακόστα, Μπρέσκα, Κατσίκης, Γιενγκά. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Σταυράκης, Ρόκας, Χαλκιάς (65’ Κολημήτρας, 88’ λ.τρ. Κεσίδης), Ντινόπουλος, Πόνσε, Δεινόπαπας, Πινδώνης, Ζέρης, Κωστούλας, Γιαλούσης, Κατσιαρός.

 

 

 

Last modified onSunday, 18 August 2013 22:01