noodles volos banner

Θετικό το πρώτο τεστ για την Νίκη Βόλου 2-0 τον Αχαρναϊκό στα 3-5 Πηγάδια

Εξαιρετική εικόνα παρουσίασε η Νίκη Βόλου στο πρώτο της φιλικό τεστ προετοιμασίας. Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με 2-0 του Αχαρναϊκού, με δύο γκολ από τον Τσίτα και έστειλαν θετικά μηνύματα στον κόσμο τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

 

Στο αγωνιστικό σκέλος το πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο χωρίς σκορ, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν αμφότερες νωθρά στο γήπεδο. Οι ενέργειες των Γκολοσέβατς, Μανουσάκη και Γέσιτς ενθουσίασαν το κοινό. Στο δεύτερο μέρος η Νίκη Βόλου αγωνίστηκε με εντελώς διαφορετική ενδεκάδα και μπήκε στο ματς πιο δυνατά. Ο Θωμάς Τσίτας άνοιξε το σκορ στο 65’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Ο ίδιος παίκτης στο 89’ με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του εκμμεταλευόμενος την υπέροχη ασίστ του υπό δοκιμή Κροάτη μέσου Βιντάκοβιτς και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Στο μεταξύ να σημειωθεί πως δυναμικό παρών έδωσαν οι φίλοι της Νίκης που ταξίδεψαν στη Νάουσα για να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Παπατσόγλου, Σοϊλέδης, Μασάνα, Αναστασόπουλος, Μανουσάκης, Γκολοσεβατς, Γέσιτς, Ριβέρα.

Β’ Ημίχρονο: Καρακούτσης, Μπιτσάκος, Αργύρης, Βασίλιεβιτς, Παπαδόπουλος, Πιτταράς, Γκούμας, Βιντάκοβιτς, Χαρτσιάς, Τσίτας και Τζιώρας

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Παγούδης, Προβατίδης, Μωϋσιάδης, Ταραράς, Νιάρος, Αθανασόπουλος, Ανδράλας, Σάνον, Ντάλας, Βλάχος, Ογκουνσότο.  

 

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Παπαχρηστόπουλος (Βασιλειάδης), Γεωργιάδης, Μαγγίνας, Παπαδόπουλος Μανάλης, Φράγκος, Βίκτωρ, Νεόφυτος, Αγγελιδάκης, Μακρυγιάννης, Σάνον.

Last modified onSunday, 11 August 2013 21:43