noodles volos banner

Πάει για διοίκηση Πρωτοδικείου η Δόξα

Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής η διοίκηση της ερασιτεχνικής Δόξας, προκειμένου να ενημερώσει τον κόσμο της ομάδας σχετικά με τις υπάρχουσες διοικητικές εξελίξεις. Παρόντες στο βήμα ήταν ο πρόεδρος Θόδωρος Παπασταφίδας με τον Θεόφιλο Ξανθόπουλο, που εκτός από θέση στο συμβούλιο είναι και ο νομικός σύμβουλος του ΓΣ Δόξα.

 

Το κεντρικό σημείο της ενημέρωσης ήταν η επικείμενη προσφυγή στο Πρωτοδικείο, προκειμένου να οριστεί από εκεί ένα νέο και προσωρινό διοικητικό σχήμα που θα τρέχει την ομάδα. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση μέσα στην Δόξα, που όπως ομολογήθηκε, παρουσιάζει εικόνα διάλυσης, είναι επιτακτική πλέον η ανάγκη να σχηματιστεί μια ομάδα 13 ατόμων, που μαζί με τους Κασδοβασίλη και Αναγνώστου (που δεν έχουν παραιτηθεί) να οργανώσουν το διοικητικό και το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν αλλά και τα όσα γίνονται γνωστά, υπάρχει μια διαρκής κινητικότητα από τα μέλη του ΓΣ Δόξα ώστε να βρεθούν αυτά τα πρόσωπα. Παράλληλα, για τυπικούς αλλά και για ουσιαστικούς λόγους, έγινε ένα ακόμη κάλεσμα στον κόσμο της Δράμας, προκειμένου να δώσουν το "παρών" σε αυτή την ύστατη προσπάθεια να ανορθωθεί η ομάδα που συνεχίζει τον κατήφορό της.

Σάμιος προς παίκτες: «Όποιος θέλει μπορεί να φύγει»

Με μια επιστολή-απάντηση στην ανακοίνωση που έδωσαν στην δημοσιότητα την Δευτέρα οι παίκτες της Δόξας απάντησε ο Σάμιος την Τρίτη μέσω του νομικού εκπρόσωπου Αργύρη Λίβα. Η επιστολή αυτή έχει ημερομηνία Τρίτης (6/8) αλλά μόλις την Πέμπτη κοινοποιήθηκε στους παίκτες. Με αυτή ο μεγαλομέτοχος της Δόξας απάντησε, ουσιαστικά … «ρίχνοντας λάδι στην φωτιά», καθώς λέει πως όποιος θέλει μπορεί να φύγει. Βέβαια και να πει να φύγει δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να υπογράψει την αποδέσμευση, αλλά αυτό, μάλλον, είναι μια άλλη ιστορία. Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής: «Με αφορμή την ανοιχτή επιστολή των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΓΣ Δόξα Δράμας, εξ ονόματος και για λογαριασμό του πελάτη μου Αθανάσιου Σάμιου, πρώην Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΑΕ, δηλώνω τα κάτωθι: Είναι λυπηρό για όλους και περισσότερο για τον ίδιο τον κύριο Σάμιο το γεγονός της μη ύπαρξης επενδυτικού ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ. Λυπητερό είναι το γεγονός ότι παρά τις κραυγές και τα δημοσιεύματα δεν έχει εμφανιστεί ΚΑΝΕΙΣ, φορέας ή φυσικό πρόσωπο, που να μπορεί να αναλάβει πρόεδρος δια της προσωπικής ευθύνης τις τύχες της ομάδας, γεγονός που όχι μόνο δεν χρειάζεται μεταβίβαση μετοχών αλλά τυγχάνει της υποστήριξης όλων των ενδιαφερόμενων και κυρίως του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Σάμιου. Στα πλαίσια των ανωτέρω οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ επιθυμεί την αποδέσμευση του προκειμένου να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα, είναι ελεύθερος να το πράξει».

πηγή: mikriliga.com