noodles volos banner

Κουβέντιασαν Πάτσης- Τζαναβάρας για ενίσχυση του ρόστερ

Πολλοί είναι οι Νικιώτες, που την Κυριακή θα βρεθούν στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας για να παρακολουθήσουν τον πρώτο φιλικό αγώνα της ομάδας τους ενάντια στον Αχαρναϊκό.

 

Στο παιχνίδι αυτό, το τεχνικό επιτελείο της Νίκης Βόλου, θα εχει την ευκαιρία να δει την ομάδα απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και κατά πόσο όλα αυτά που διδάσκουν στις προπονήσεις, μπορούν να γίνουν πράξη στον αγωνιστικό χώρο. Η Νίκη, είναι μια νέα ομάδα και ασφαλώς χρειάζεται πολύ δουλειά για να μονταριστεί. Ο προπονητής, Παν. Τζαναβάρας, βλέπει σε ορισμένους παίκτες του καλά στοιχεία και αυτό τον γεμίζει με αισιοδοξία, την ίδια στιγμή όμως εντοπίζει και τις ελλείψεις οι οποίες υπάρχουν και αυτές κουβεντιάστηκαν ανάμεσα στον ίδιο και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ανδρέα Πάτση, ο οποίος βρέθηκε στο βουνό και παρακολούθησε τις προπονήσεις, ενώ θα είναι παρόν και στο φιλικό παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό. Οι κινήσεις «ματ» του Ανδρέα Πάτση, αναμένονται να γίνουν τις επόμενες ημέρες  και έτσι  δυο νέοι παίκτες θα ενσωματωθούν στην ομάδα και θα μπουν στο πρόγραμμα.

Ανάρπαστα τα διαρκείας  

Στη διάθεση του κόσμου είναι εδώ και λίγες ημέρες τα εισιτήρια διαρκείας της Νίκης Βόλου και από ότι φαίνεται η …διάθεση του φίλαθλου κόσμου της Νίκης είναι μεγάλη ως προ την απόκτηση τους. Τα εισιτήρια διαρκείας, που είναι για όλα τα βαλάντια, μεταξύ των άλλων προβλέπουν ειδικές τιμές για ανέργους, για οικογένειες, για μαθητές.

Αναλυτικά οι κατηγορίες είναι: Gold VIP Members Club-Eπετειακό: 400 ευρώ (200 θέσεις), Silver-Προνομιακό: 200 ευρώ (400 θέσεις-στη σκεπαστή δίπλα από τα επίσημα), Βlue-Economy: 150 ευρώ (400 θέσεις-Ανατολική κερκίδα), Συνδεσμιακά: 90 ευρώ (200 θέσεις-Ανατολική κερκίδα μόνο στο κόρνερ), Ανέργων: 80 ευρώ (100 θέσεις- Ανατολική κερκίδα), Οικογενειακό: 250 ευρώ (άνδρας, γυναίκας και 1 παιδί-στη σκεπαστή, κάτω δεξιά προς το νότιο $πέταλο), Μαθητικό έως 17 ετών: 20 ευρώ (στη μαθητική κερκίδα στη σκεπαστή).