noodles volos banner

Πάνω σε γερά θεμέλια θέλει να "χτίσει" ο Ανδρέας Πάτσης

Φιλόδοξη προσπάθεια της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και του προέδρου της Ανδρέα Πάτση η δημιουργία ακαδημίας ποδοσφαίρου, ξέχωρα από εκείνη του Γ.Σ Βόλου η "Νίκη". Η ανακοίνωση της ΠΑΕ, σαφώς αποδεικνύει ότι ο Ανδρέας Πάτσης θέλει να βάλει θεμέλια και να "χτίσει" ένα σύλλογο πάνω σε επαγγελματικά πρότυπα, όπως αυτών των μεγάλων ακαδημιών ομάδων του εξωτερικού. Φιλόδοξη η προσπάθεια, αλλά χρειάζεται όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ να υλοποιηθούν. 

Τα λόγια για να γραφούν είναι πανεύκολο, για να γίνουν πράξη ασφαλώς θα χρειαστούν πολλά και κυρίως αθλητικοί χώροι, εφάμιλλοι αυτών που γυμνάζονται Ευρωπαϊκές ακαδημίες. Εγκαταστάσεις επίσης εφάμιλλων αυτών, ώστε να αποδώσει η δουλειά των οραμάτων που έχει ο Ανδρέας Πάτσης, αλλά και όσοι ταυτίζονται με αυτές που είναι πάρα πολλοί. Είναι βέβαιο επίσης ότι πολλοί γονείς και πολλά παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο και τη Νίκη Βόλου, θα γραφτούν στην ακαδημία της, έως τις 20 Σεπτεμβρίου (ολόκληρη την ανακοίνωση της ΠΑΕ μπορείτε να την διαβάσετε παρακάτω). Οι κινήσεις του Ανδρέα Πάτση, προς αυτήν την κατεύθυνση, η επιλογή του Παναγιώτη Τζαναβάρα, το ρόστερ που έχει συγκεντρωθεί, η δημιουργία γραφείων στο κέντρο της πόλης, η καλύτερη πολιτική που ασκήθηκε φέτος στα εισιτήρια διαρκείας, η παραμονή της ομάδα στο Πανθεσσαλικό στάδιο,αποδεικνύουν ότι ο στόχος του για να ανέβει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκα δεν είναι μια ουτοπία. Αρκεί σ' όλη την διάρκεια να υπάρχει συνέπεια λόγων και έργων, διότι την προηγούμενη χρονιά, οι ευθύνες του ήταν μεγάλες στην αποτυχία της μη ανόδου της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα. 

Συνεχίζεται η προετοιμασία

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, με τους συνεργάτες του συνεχίζουν την προσπάθεια με τους παίκτες τους, για να ενώσουν τους κρίκους της ομάδας, σ'όλους τους τομείς, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Η προσπάθεια είναι να γίνουν οικογένεια στα αποδυτήρια και ομάδα στο γήπεδο και αυτό χρειάζεται ακόμη δουλειά. Ο κόουτς των "κυανόλευκων", εκτιμά την προσπάθεια που γίνεται απ' όλους τους ποδοσφαιριστές και εκείνο που ζητά από τους παίκτες του είναι να τα δώσουν όλα στις προπονήσεις. Ο κ. Τζαναβάρας, έχει βγάλει ορισμένα συμπεράσματα για το ρόστερ του και θα δει περισσότερα την Κυριακή, στον φιλικό αγώνα που θα δώσει η ομάδα του στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό, αλλά και στη συνέχεια, σε μια σειρά φιλικών αγώνων με Αιγινιακό, Πανελευσινιακό, ΑΕΚ Αναγέννηση Καρδίτσας. Στις προπονήσεις αυτές τις μέρες συμμετέχει κσι ο 21χρονος δεξιός μπακ-χαφ Θανάσης Παπαδημητρίου, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Κ20 του ΠΑΟΚ, στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και την Αλεξάνδρεια. Παράλληλα, συνεχίζονται οι προσπάθειες από την Νίκη Βόλου, για να βρει παίκτες που μπορούν να παίξουν στην ενδεκάδα, άρα θέλουν κάτι εξαιρετικό.