noodles volos banner

Θετικό το πρώτο δείγμα, 1-0 τους νέους του Ολυμπιακού (βίντεο)

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου έπειτα από την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας στο σημερινό πρώτο επίσημο φιλικό. Οι «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Βαζάκα στο πρώτο μέρος, όπου η ομάδα παρατάχθηκε με αρκετούς παίκτες που δεν προορίζονται για βασικοί, είχε την υπεροχή ωστόσο η ομάδα κ-20 του Ολυμπιακού γινόταν διαρκώς επικίνδυνη κυρίως με αντεπιθέσεις. Προς το τέλος του πρώτου μέρους αρκετοί ποδοσφαιριστές εκατέρωθεν έχασαν την ψυχραιμία τους και τα σκληρά μαρκαρίσματα στον χώρο της μεσαίας γραμμής ήταν πολλά. Πρέπει να σημειωθεί πως ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου Σταυράκης έκανε μια εξαιρετική επέμβαση και απεσόβησε σίγουρο γκολ στο 40’ όταν οι «Πειραιώτες» εκμεταλεύτηκαν λάθος του Πινδώνη και έφτασαν με αξιώσεις στην εστία του.

 

«Καταιγιστικός» στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός Βόλου

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι Βολιώτες έδειξαν ποιος θα είναι το «αφεντικό» αφού με το... καλημέρα ο Καπετάνος με έναν «κεραυνό» λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0 που ήταν και το τελικό σορ. Πέρα από αυτό όμως, οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα έχασαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να σημειώσουν και άλλα τέρματα με κύριους εκφραστές των προσπαθειών τους, τους Πόνσε, Ολίσε, Μπρέσκα και τον εκπληκτικό σήμερα Γιενκά ο οποίος ήταν ιδιαίτερα κινητικός και κατάφερε από όποια πλευρά και να αγωνίστηκε να κάνει την διαφορά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας):  Γκίτκος (30’ Σταυράκης), Γιαλούσης, Ζέρης, Κωστούλας, Γκότοβος, Πινδώνης, Κεσίδης, Κατσίκης, Μουτέρο, Δεινόπαπας, Ντινόπουλος.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Σταυράκης (63' Γεωργίου), Αρβανίτης, Μελίσσης, Πόνσε, Μπρέσκα, Γιενγκά, Καρράς, Γκέσιος, Κατσιαρός, Ολίσε, Καπετάνος.

Ολυμπιακός Πειραιώς (Μπερντ Στόρκ): Στρέζος, Γκούτσιος (79' Βολονάκης), Σωτηράκος, Βλάχος, Βούρος, Νασιακόπουλος, Σιώπης (60’ Καναβέτας), Παπασάββας (89' Λιάτσι), Βέργος, Γιάνκοβιτς (65’ Ιγνατίδης), Πασσαλίδης (75' Σάλλιαγκας).

 

Media

Last modified onWednesday, 07 August 2013 23:07