noodles volos banner

Σε προχωρημένες επαφές η Νίκη με Πάτο, Ιορδανίδη και Παπαδήμα

Τρεις περιπτώσεις για την περαιτέρω ενίσχυση της Νίκης Βόλου βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για τον Ανδρέα Πάτση και τον Παναγιώτη Τζαναβάρα. Αυτοί οι παίκτες είναι ο Πάτο που πέρυσι έπαιξε στην Καβάλα, ο Νίκος Παπαδήμας από την Κέρκυρα και ο Γιώργος Ιορδανίδης από τον Παναιτωλικό.

Ο Ουσμάν Μπάρι «Πάτο» είναι 22 ετών, διεθνής επιθετικός από τη Νέα Γουινέα και στο περσινό δεύτερο μισό της Φούτμπολ Λιγκ αγωνίστηκε με τη φανέλα της Καβάλας, αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις στη σύντομη παρουσία του σε μια ομάδα που δεν είχε πορεία πρωταθλητισμού.
Ο Παπαδήμας είναι κεντρικός αμυντικός, αγωνίζονταν στην Κέρκυρα και είναι γνωστός στους φιλάθλους της Νίκης αφού έχει περάσει με επιτυχία από την κυανόλευκη ομάδα. Γεννήθηκε στις 26/7/1991, τον Αύγουστο του 2010 υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό προερχόμενος από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας και την ίδια σεζόν (2010-'11) παραχωρήθηκε με δανεισμό στη Νίκη Βόλου (Football League 2), όπου είχε 26 συμμετοχές κι 1 γκολ. Αγωνίστηκε επίσης ως δανεικός πριν την Κέρκυρα στον Κεραυνό Γλυφάδας (Football League 2).
Ο Ιορδανίδης έκανε ...όνομα πέρυσι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών και τον Ιανούαριο αποκτήθηκε από τον Παναιτωλικό, χωρίς όμως να συνεχίζει με την ομάδα του Αγρινίου στη Σούπερ Λιγκ. Είναι ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην περσινή Β' Εθνική και έγινε στόχος αρκετών συλλόγων της κατηγορίας αλλά και της μεγαλύτερης. Στη διεκδίκησή του είναι τώρα ο Πιερικός, αλλά στη Νίκη εκφράζεται αισιοδοξία πως ο 23χρονος μεσοεπιθετικός θα "κλείσει" στους "κυανόλευκους".