noodles volos banner

Ανακοίνωση κατά του Πανιωνίου

Άμεση επίθεση έκανε η διοίκηση της Καλλιθέας προς την ομάδα του Πανιωνίου σχετικά με το θέμα της εκμετάλλευσης του προπονητικού κέντρου στη Βάρη.

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλιθέα: «Η Διοίκηση του Πανιωνίου απέδειξε χθες πως αντιλαμβάνεται την σχέση της με την Καλλιθέα. Ο Πανιώνιος ενώ γνώριζε ότι το προπονητικό κέντρο της Βάρης κατασκευάστηκε με δαπάνες της Καλλιθέας, οι οποίες ξεπέρασαν το 1.000.000 €, ενώ γνώριζε ότι η Καλλιθέα πριν 10 χρόνια είχε παραλάβει μια βραχώδη έκταση που την διαμόρφωσε σε σύγχρονο πλήρες προπονητήριο με αποδυτήρια, γραφεία, υδρομασάζ κ.λ.π., εκμεταλλεύτηκε την διένεξη των ιδιοκτητών του χώρου με τον Δήμο Καλλιθέας, «πλειοδότησε» στις απαιτήσεις των ιδιοκτητών και στέρησε στην ομάδα μας την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει ένα χώρο που δικαιωματικά της ανήκε.

Εκείνοι που συνέπραξαν σε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια θα πρέπει να πληροφορηθούν ότι η Καλλιθέα δεν θα παραμείνει αδιάφορη. Θα διεκδικήσει μέχρι τέλους ότι της ανήκει. Αυτοί που επιβιώνουν εκμεταλλευόμενοι κενά της Νομοθεσίας, αυτοί που εξακολουθούν να συμμετέχουν στις αθλητικές διοργανώσεις χαριστικά, αυτοί που δεν σέβονται την ιστορία και τους αγώνες των άλλων, δεν έχουν δικαίωμα ούτε την ιστορία τους να επικαλούνται ούτε να εμφανίζονται ως τιμητές. Η χθεσινή ενέργεια του Πανιωνίου δεν τιμά την ιστορία του, είναι μια επιθετική ενέργεια απέναντι σε μια ομάδα που στις δύσκολες στιγμές του τον στήριξε. Ο σημερινός «ιστορικός» ανήγαγε την αγνωμοσύνη σε σημαία του. Συγχαρητήρια».

πηγή: mikriliga.com