noodles volos banner

Ονουάτσι: "Είχα προσύμφωνο με τον Ηρακλή, αλλά παύει να ισχύει"

Την απροθυμία του να φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή εξέφρασε ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι. Ο Νιγηριανός επιθετικός τόνισε ότι πλέον ψάχνει για πιο σοβαρή ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι ο Ηρακλής έχει χάσει την αξιοπιστία του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπέντζαμιν Ονουάτσι στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM 89,4: «Είχαμε προσύμφωνο, το οποίο έληγε στις 22 του μηνός. Αυτό δεν έγινε όμως και έτσι παύει να ισχύει με τον Ηρακλή. Έπρεπε να πάρω μία βίζα. Δεν μπορώ να περιμένω άλλο. Έχουν περάσει 10-12 μέρες εγώ σε όλο αυτό το διάστημα δεν μπορώ να προπονηθώ και έχω αρνηθεί πολλές προτάσεις από άλλα κλαμπ. Δεν μπορώ να πω τίποτα για τον Ηρακλή. Ψάχνω για πιο σοβαρή ομάδα. Από χθες ξαφνικά με πήραν τηλέφωνο και μου έλεγαν ότι όλα είναι έτοιμα. Δεν μπορώ να ασχοληθώ, θα πρέπει να κοιτάξω τον εαυτό μου. Έγινε κάποια κίνηση να έρθουν από τον Ηρακλή στις Βρυξέλλες, αλλά τους είπα ότι μένω στην Λιέγη. Δεν έχω επίσημη πρόταση από άλλες ομάδες, αλλά πλέον δεν θέλω να μιλήσω καθόλου με τον Ηρακλή. Έχει χάσει την αξιοπιστία του. Γιατί έπρεπε να γίνουν όλα την τελευταία στιγμή;».

Για τον κόσμο: «Ήθελα να έρθω για την ομάδα. Ξέρω ότι έχει καλούς οπαδούς. Δεν είναι αυτοί το πρόβλημα. Λυπάμαι πολύ, αλλά δεν θέλω πλέον να έρθω στον Ηρακλή. Τόσο καιρό δεν έκαναν τίποτα και χθες άρχισαν να τα κάνουν όλα τόσο γρήγορα από την διοίκηση».
Για το μέλλον του: «Αυτή την στιγμή δεν έχω πρόταση στα χέρια μου. Σήμερα θα τελειώσουν τα πάντα. Έχω δώσει προθεσμία στις ομάδες που μιλάω μέχρι τις 12».
Για τον Ηρακλή: «Θα το σκεφτώ αν θα ξαναμιλήσω με τον Ηρακλή. Ήταν η πρώτη μου επιλογή, αλλά με είχαν αφήσει μόνο από την διοίκηση και ξαφνικά χθες άρχισαν να τα κάνουν όλα τόσο γρήγορα».

flnews.gr