noodles volos banner

Τροποποίηση κατηγοριοποίησης του γηπέδου της Νεάπολης θέλει ο Δήμος Βόλου

Την τροποποίηση κατηγοριοποίησης του γηπέδου ποδοσφαίρου Νεάπολης προτείνει με έγγραφό της η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου στο Δημοτικό Συμβούλιο και ζητά με επίσημο έγγραφο της λήψη σχετικής απόφασης, όπως και για μία σειρά άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων, που βρίσκονται στα όρια του Δήμου Βόλου. Ασφαλώς σε ό,τι αφορά το γήπεδο της Νεάπολης αυτό γίνεται, ενόψει της συμμετοχής του ΝΠΣ Βόλος στη Football League, καθώς οι εργασίες στο ΕΑΚ, το οποίο έχει ζητήσει επίσης γα χρήση ο ΝΠΣ, απαιτούν χρόνο και χρήμα. 

Στο έγγραφο αναφέρεται:

ΘΕΜΑ: "Τροποποίηση της 263/2018 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί κατάταξης των Αθλητικών Εγκαταστάσεων εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Βόλου σε κατηγορίες βάσει των κριτηρίων που τίθενται στο άρθρο 56Α του Ν. 4479/2017/ Τροποποίηση κατηγοριοποίησης γηπέδου ποδοσφαίρου Νεάπολης»

Σχετικά με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με αριθμό “263/2018”

- προτείνεται η διόρθωση κατηγοριοποίησης αθλητικής εγκατάστασης ποδοσφαίρου Νεάπολης Δήμου Βόλου από ομάδα Β1 σε ομάδα Γ1 (πρόκειται για την εγγραφή με αριθμό 1 του πίνακα κατάταξης).

Οι προτεινόμενες διορθώσεις- συμπληρώσεις είναι σε συμφωνία με την ΥΠΠΟΑ/ΓΔΥΑ/ΔΤΥ/ΤΠΑ ΑΕ/558576/27822/3786/867 (ΑΔΑ: ΩΡΙ44653Π4-ΡΝΧ_29-12-2017) ερμηνευτική εγκύκλιο 2 του Υφυπουργού Πολιτισµού και Αθλητισµού/ παρ.6.

Επισημαίνεται ότι η κατάταξη είναι απαραίτητη προκειμένου να είναι δυνατή η έκδοση άδειας λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ακολουθεί ο πίνακας κατάταξης για το σύνολο των αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Βόλου.

Παρακαλούμε για την εισαγωγή του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο προς λήψη σχετικής απόφασης".

Η ΣΥΝΤΑΞΑΣΑ
Ο ΠΡΟΙΣΤ. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ &ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ
Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ Δ/ΝΤΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
 
 
 

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΤΕΛΙΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΕΘΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΠΡΟΒΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

 
 
 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΜΗΣΗΣ,

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

 
 
 
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

Last modified onTuesday, 22 May 2018 11:39